"Moj dečko se ženi"

Sreli se poslije 22 godine: Pogledajte kako danas izgleda filmska ekipa omiljene komedije

Julia Roberts i Dermot Mulroney (Foto: Screenshot) Julia Roberts i Dermot Mulroney (Foto: Screenshot) Screenshot 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Dermot Mulroney (Foto: Screenshot) Julia Roberts, Cameron Diaz, Rupert Everett i Dermot Mulroney (Foto: Instagram) Julia Roberts, Cameron Diaz i Dermot Mulroney (Foto: Screenshot) Julia Roberts i Rupert Everet (Foto: Screenshot) Cameron Diaz (Foto: Screenshot) Rupert Everet (Foto: Getty Images) Rupert Everet (Foto: Getty Images) Dermot Mulroney (Foto: Getty Images) Dermot Mulroney (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: AFP) +1 Cameron Diaz (Foto: AFP) Galerija

Julia Roberts, Cameron Diaz, Rupert Everett i Dermot Mulroney okupili se povodom godišnjice filma "Moj dečko se ženi".

Dvadeset i dvije godine su prošle od prikazivanja filma "Moj dečko se ženi", koji je i dan danas na popisu omiljenih filmova svih vremena.

Pogledaj i ovo Eric Roberts "pohvalili su našu produkciju" Brat holivudske miljenice stigao je u Osijek gdje je započeo snimanje filma pod palicom hrvatskog producenta!

Glumačka postava koju čine Julia Roberts, Cameron Diaz, Rupert Everett i Dermot Mulroney okupila se ponovno ovih dana na snimanju naslovnice magazina Entertainment Weekly i tako oduševila brojne obožavatelje.

Kultni film snimljen je u ljeto 1996. u Chicagu pod redateljskom palicom P.J.-a Hogana, a u središtu radnje našla se Cameron Diaz koja je dio atmosfere s okupljanja podijelila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

"Razmišljala sam da odbijem tu ulogu. Ma šalim se, morala sam jednostavno raditi s tim ljudima i Julijom. Bila je to velika stvar za mene", otkrila je Cameron.

46-godišnja glumica priznala je kako je njena šogorica Nicole Richie opsjednuta filmom, toliko da je posjetila sve lokacije na kojima se snimanje odvijalo.

"Znala mi je reći "sjećaš li se dok si prolazila ovom ulicom", to je bilo tako zabavno. Ponekad se pretvarala da je ona moj lik", ispričala je Cameron.

Snimanje filma ostalo je u sjajnom sjećanju i Rupertu Everettu.

"Kad sam zadnji put pogledao film, gotovo sam zaplakao samo od pomisli kakva su to čarobna vremena bila, to ljeto", priznao je.

Legendarna scena s karaokama u kojoj je Cameron morala pjevati ostala je zapamćena za sva vremena.

"Bilo mi je strašno snimati tu scenu, stvarno. Gomila ljudi je slušala moje pjevanje. Htjela sam pobjeći i sakriti se negdje, no Dermot me zadržao", otkrila je Cameron.

Unatoč tome što je prošlo mnogo godina od prikazivanja filma, Cameron je otkrila da je obožavatelji još uvijek zaustavljaju kako bi pohvalili film.

"To je sjajan osjećaj, zahvalna sam na tome jako", izjavila je.

Budžet snimanja filma iznosio je 21 milijun dolara, a na kino blagajnama diljem svijeta zaradio je 127 milijuna.

U slučaju da ste zaboravili, u filmu je riječ o priči o dvoje prijatelja koje glume Julia i Dermot, koji su u mladosti sklopili dogovor kako će se vjenčati ako će biti sami dok navrše 28 godina.

No kada Julia, odnosno njezin lik Julianne Potter otkrije da se njen prijatelj ženi s 20-godišnjom studenticom, osmisli plan kako do toga ne bi došlo i kako bi se ona udala za čovjeka svojih snova.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (FOTO: Instagram) +5 Pjevačica Nina Badrić (Foto: IN Magazin) Celebrity Izdanje u kakvom je nismo navikli često vidjeti: Nina Badrić objavila seksi fotografiju u toplesu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek (FOTO: Nova TV) Jacques Houdek (FOTO: Nova TV) Jacques Houdek (FOTO: Nova TV) Jacques Houdek (FOTO: Nova TV) +1 Jacques Houdek (FOTO: Nova TV) Celebrity Iskopali smo fotke Jacquesa Houdeka od prije 15 godina! Sjećate li se da je ovaj detalj nosio na glavi?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Cadet (Foto: Facebook) Cadet (Foto: Facebook) Cadet (Foto: Facebook) Cadet (Foto: Facebook) +1 Cadet (Foto: Facebook) Celebrity Slavni reper izgubio život u stravičnoj nesreći: "Ovo je trebala biti njegova godina"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Profimedia) Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) +6 Chris Hemsworth (Foto: Getty Images) Celebrity Svaka njegova pojava u izdanju za plažu oduševljava žene diljem svijeta

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene