Saša Vidić otkrio je što misli o Severini i njezinom braku s Igorom Kojićem. Otkrio je i tko je, prema njegovom mišljenju, najviše profitirao od te ljubavi.

Galerija


Srpski dizajner Saša Vidić svojim izjavama nerijetko privlači pozornost. A kako i ne bi kad je poznat po tome da svoje mišljenje iznosi bez dlake na jeziku. Ovog puta Vidić se osvrnuo na Severinu i njezin brak s Igorom
Kojićem
. Severininog sadašnjeg supruga usporedio je s njezinim bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Severina i Igor Kojić (FOTO: Instagram)
Severina i Igor Kojić (FOTO: Instagram)

"Sa kralja bakra prešla je na sekundarnog sakupljača bakra. Ne znam zašto je s njim, osim zbog toga što je ljepuškast, ali ima puno takvih. Vjerojatno je dobar u krevetu pa se zaljubila do ušiju, drugo objašnjenje nemam. Ljubav je nekada slijepa. U svakom slučaju siguran sam da Seve u taj brak nije ušla zbog novca, ima više novca od svih njih zajedno", izjavio je Vidić.

 Dodao je i kako je naviše od tog braka profitirao Severinin svekar Dragan Kojić Keba. "On je sad veća zvijezda od Beyonce.Malo je zapustio obrve. Kebo, moraš malo obrvice srediti, raščešljale su se", poručio mu je dizajner koji ne krije da mu je neostvarena želja da surađuje s Kebinom snahom.

"Severina se valja po podu u dvije haljine koje ne stoje više od 100 eura i to izgleda kao milijun dolara. Ja to uspoređujem sa seksipilom Monice Belluci. A onda vidite kako se neka naša pjevačica tijekom performansa valja na podu, a izgleda kao svinja pred okot. Naša pjevačica kad izbaci svoju nogu izgleda kao šunka, a Seve djeluje graciozno", zaključio je Vidić za Informer.

Igor Kojić, Severina, Dragan Kojić Keba (Screenshot: Instagram)
Igor Kojić, Severina, Dragan Kojić Keba (Screenshot: Instagram)