Saša Lozar prije tri tjedna automobilom je nehotice naletio na pješaka. Muškarac je preminuo, a pjevač je shrvan tragedijom.

Galerija


Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao Saša Lozar dobila je tragičan epilog. Muškarac na kojeg je pjevač naletio svojim automobilom preminuo je od posljedica nesreće. Tužnu vijest  potvrdila je kći preminulog muškarca i otkrila da je bez oca ostala prije tjedan dana.

"Shrvana sam i teško mi je. Istodobno sam razočarana, jer otkad je Saša Lozar naletio automobilom na mojeg oca, nije nas se udostojio nazvati i pokazati suosjećanje. Vidjet ćemo što ćemo dalje poduzeti", rekla je kći preminulog muškarca za 24 sata.

Kontaktirali smo i Sašu Lozara koji je shrvan tragedijom."Oprostite, ne mogu razgovarati o tome. Teško mi je", kratko nam je kazao Saša.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u Selskoj ulici u Zagrebu kada je 86-godišnjak van pješačkog prijelaza prelazio cestu. Pjevač je u tom trenutku osobnim automobilom marke Mercedes naletio na nesretnog muškarca koji je s teškim ozljedama odmah prevezen u KBC Sestre Milosrdnice. Zbog ozbiljnih ozlijeda i podmakle životne dobi muškarac je preminuo dva tjedna nakon nesreće.

Saša Lozar (FOTO: Instagram)
Saša Lozar (FOTO: Instagram)