Saša Lozar u šestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" na pozornici pojavio se kao Lepa Brena, a odmah nakon njegova nastupa zaredali su se oduševljeni komentari!

Galerija


Iako ste možda pomislili da nas Saša Lozar više ničime ne može iznenaditi u showu "Tvoje lice zvuči poznato", sve takve sumnje on je uklonio pojavivši se na pozornici kao Lepa Brena.

Vezani članci Maja Bajamić osma emisija TLZP - 7 Zbog ovih prizora nekima baš i nije bilo dobro, kolegama su se i oči morale zatvarati: "Ovo je bio nokaut u prvoj sekundi!" Mario Petreković Evo tko je i čime nadmašio očekivanja Nives Celzijus, proglasila ga je čak i pravim kavalirom!

Saša je likom i djelom utjelovio legendarnu Brenu i njezine duge noge, vitko tijelo u kratkoj haljini, a publiku je zagrijao hitom "Uđi slobodno". Nevjerojatno koliko je u nalikovao na nju, a to su primijetili i članovi žirija koji su pomno pratili njegov nastup i uživali. 

"Duge noge imaš, vitko tijelo imaš, možda mi je falilo zericu profinjenosti u glasu. Bila si izvrsna, prelijepa", zaključila je Nives Celzijus.

"Ti si apsolutni show, fantastično si otpjevao. Te su kretnje bile fantastične, osmijeh od milijun dinara, duge noge o kojima pjevaju ptice na grani", pohvalila ga je Indira, koju je u jednom trenutku tijekom nastupa digao na noge.

"Ti sve izneseš vrhunski, a o tvom uspjehu najviše ovisi kako se pokažu drugi kandidati", poručio mu je Igor Mešin.

Odmah nakon Sašina nastupa oduševljeni komentari zaredali su se i na društvenim mrežama!


''Izgorjelo je sve'', ''Svaka čast'', ''Bravo'', ''Kralj svemira'', ''Isti je, faca, baš sve'', ''Pokido sve'', ''Kakav fenomenalan nastup'', ''Genij'', samo su neki od komentara.

Je li ovo najkraća trudnička haljina Maje Šuput koju smo dosad vidjeli, nekad je ovakve nosila samo na koncertima!

Nives se prozvala bombicom u ovom savršenstvu od haljine, a evo kako su njeni pratitelji reagirali na ovaj zaključak