Iako je Saša Lozar završio zadnji na bodovnoj listi, nije se opterećivao bodovima.


Saša Lozar u osmoj je epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato nastupio je kao Leann Rimes s popularnom pjesmom ‘Can’t Fight The Moonlight’.

Vezani članci Maja Šuput - 5 Šuput povela obožavatelje u virtualni obilazak sobe sinčića Blooma pa očarala mnoge, a oglasili se i poznati Hrvati Nives Celzijus prva emisija TLZP Pogledajte tko je i zašto rasplakao Nives Celzijus, nije se mogla suzdržati, a to se rijetko događa

'Ti imaš taj falset koji može svašta učiniti.' pohvalio ga je Giuliano, a Đuro mu je iskazao svoje suosjećanje zbog kostima: 'Ja sam cijelo vrijeme tako suosjećao s tobom, ali ne zbog tvoje interpretacije nego zbog tih uskih hlača. Jako lijepo si intonirao, ali takva je pjesma.'

Iako je završio zadnji na bodovnoj listi, nije se opterećivao bodovima.

'Bio sam zadovoljan iako sam bio zadnji, nema veze. Nije mi čak bilo teško, naviknuo sam se na tempo, ekipa je bila luda i stvarno sam se super zabavio', rekao je Saša koji se također naviknuo na to da bude zavodljiva plavuša. Nakon Taylor Swift i Jelene Rozge, opet je nosio plavu periku.

Luka Bulić i Saša Lozar u akciji - curke su se ludo zabavile!

‘Svaki ženski lik je teško za napraviti, ali meni je sve ovo stvarno gušt’, komentirao je Saša na probama. Velike pohvale za njegov nastup stigle su i od Sandre Bagarić.

'Mazna, romantična, ženskasti glas. Jako ti dobro ove plave ženskice mazne leže' bile su riječi kojima je Sandra opisala nastup Saše.

Njegov nastup pogledajte na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook