zaljubljeni i preplanuli

Saša Lozar pokazao kako uživa sa suprugom s kojom ga rijetko vidimo, a još rjeđe su u ovakvim izdanjima!

Saša Lozar Saša Lozar Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar - 1 Saša Lozar - 2 Saša Lozar - 3 Saša Lozar - 4 Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar - 1 +7 Saša Lozar - 2 Galerija

Saša Lozar podijelio je rijetku fotografiju sa suprugom na kojoj poziraju u badićima, a otkrio je i gdje odmaraju ovo ljeto.

Pjevač Saša Lozar pohvalio se zajedničkom fotografijom sa suprugom Marinom i pokazao kako ovo ljeto ponovno uživaju u Egiptu. 

Pogledaj i ovo Saša Lozar jeste li čuli ovo? Društvene mreže vrve forama na račun falša Saše Lozara, oglasio se i on: "Bolje biti viralan nego sterilan!"

Na fotografiji poziraju zagrljeni s pogledom na tirkizno more, a Saša na sebi ima crne kupaće hlačice, dok Marina nosi dvodijelni badić.

"Ajmo ajmo scrollaj dalje… nema tu ništa za vidjet… samo dvoje ljudi u četrdesetima koji opušteno stoje na brodu…", napisao je šaljivo pjevač ispod objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

Pratitelji su ih odma obasipali komplimentima: "Ma mrak ste", "Uživajte", te su se u nastavku nizali emotikoni srca.

Čini se kako je ovom paru Egipat postao jedna od omiljenih destinacija jer su i prošle godine uživali tamo i objavljivali fotografije iz pustinje.

Pjevač je nedavno objavio i post koji je nasmijao mnoge njegove fanove. Naime, stavio je stolicu u prazni bazen, sjeo na nju i sa šlaufom u ruci poručio: "Spreman za sezonu". 

Marina i Saša vjenčali su se 2005. godine, a zajedno imaju 14-godišnju kći Evu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić, Mark Bagarić +2 Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda suprug Martine Tomčić, u braku su skoro 20 godina, no nemamo ga često priliku vidjeti!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Kevitch Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 2 +5 Camila Cabello - 3 Celebrity Omiljena crnka ponovno ljubi, evo s kime je zamijenila jednog od najpoželjnijih frajera današnjice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene