Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saša Lozar i Renata Sabljak imaju natjecateljsku prošlost koja ih veže.


Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato druže se iz tjedna u tjedan. Zajedno vježbaju koreografiju, pomažu jedni drugima naučiti riječi pjesme, a svaku pobjedu slave zajedno. I dok je ovo bila prilika da se stvore neka nova prijateljstva, neki od njih znaju se još iz davnih dana. Saša Lozar i Renata Sabljak imaju natjecateljsku prošlost koja ih veže.

Zadatak Renate Sabljak bio je transformirati se u Đurđicu Barlović

Vezani članci Slika nije dostupna Kandidati su dali sve od sebe - tko vam se najviše svidio? Slika nije dostupna Osam novih nevjerojatnih tranformacija - tko vas je najviše oduševio?

'Ja Sašu znam od svoje 14 godine od Turbo Limach Showa gdje sam ja njega pobijedila u finalu. Bilo je to 1992. godine i on je bio silno nesretan kad je izgubio jer je htio kompjuter koji je bio glavna nagrada. Ja nisam imala pojma da je to njega tako jako pogodilo, a meni se fućkalo za kompjuter. Sad se tu ponovno nađemo nakon toliko godina i opet smo si konkurencija. Rekla sam mu da je sad karma na redu, da mu plaćam svoj dug i da se neću ljutiti ako on sada pobjedi. Tako mi je drago vidjeti neke ljude koliko su evoluirali i koliko su napravili. Za Sašu mi je drago da je izrastao u takvog pjevača, ali i velikog radnika. Privatno se jako nadopunjujemo i neizmjerno uživam u ovom showu', rekla je Renata Sabljak.

 

Turbo Limach Show ekipa nakon 25 godina! Opet zajedno.

Posted by Saša Lozar on Monday, October 26, 2015

'Ma to je naša zezancija. Ne misli niti jedan od nas ozbiljno, to je naša priča koja nas veže kroz cijeli život. Često smo se susretali na takvim natjecanjima i baš zato nam je sve ovo još veći gušt', rekao je Saša.

 

 

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook