Istospolne veze u većini društava više nisu tabu-teba, posebno ne u Hollywoodu.

Galerija


Glumice Sarah Paulson i Holland Taylor zaljubile su se 2015. godine.

Vezani članci Sarah Paulson i Holland Taylor Slavna glumica izmjenjivala nježnosti sa svojom 32 godine starijom partnericom, bile su dugo vremena razdvojene Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Godinama smo uživali u pogledu na trbušnjake ovog ljepotana, a sad je ponosno prošetao trbuščić

Istospolne veze u većini društava više nisu tabu-teba, posebno ne u Hollywoodu. No kad jedna dama ima 44, a druga 76 godina, onda je posve jasno zašto su sve oči već godinama uperene u njih.

Radi se o 76-godišnjoj zvijezdi serije "Dva i pol muškarca" Holland Taylor i 44-godišnjoj sve uspješnijoj glumici Sarah Paulson, čija je ljubavna priča započela na jednoj popularnoj društvenoj mreži – Twitteru. To je nedavno otkrila Sarah prilikom gostovanja u emisiji "What Happens Live With Andy Cohen".

Par se zapravo upoznao još prije 10 godina na jednoj večeri, no tek su 2015. godine stupile u kontakt putem Twittera, na kojem joj je Holland prva poslala privatnu poruku.

"Kako smo se upoznale... To je jako duga priča koja je počela davno kada sam bila u vezi s drugom osobom. Upoznale smo se na humanitarnoj večeri organiziranoj u domu glumice Marthe Plimpton i odmah smo kliknule", prisjetila se Sarah, koja je u jednom intervjuu 2016. godine priznala i kako je Holland najljepša žena koju je ikad vidjela unatoč velikoj razlici od 32 godine.

"Nisam planirala zaljubiti se u osobu u koju sam se zaljubila. Zašto je to zanimljivo ljudima? Jer je neobično. Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše", zaključila je glumica koja je i prije Holland voljela starije žene.

Tako je od 2004. do 2009. godine bila je u vezi s 61-godišnjom glumicom Cherry Jones, a jednom je prilikom otkrila kako su se rastale jer nisu dijelile jednaka životna stajališta u to vrijeme.

"Ja sam imala 34 godine i kad smo prekinule, pitala sam se što ću sad. Ona je imala 52 i bila je puno mirnija jer je i prije mene imala ozbiljne veze. Emotivno sam bila puno nestabilnija od nje, no ostale smo u dobrim odnosima i nakon prekida. Upravo sam došla od nje, ostale smo prijateljice." Zanimljivo, prije ovih starijih glumica Sarah je hodala s muškarcima te je bila i zaručena za jednog –Tracyja Lettsa.

"Kad me ljudi vide s Holland, misle da vučem traume iz djetinjstva vezane za majku. Ovdje nema skrivenih namjera, brinemo se jedna za drugu. Imam sreću da sam u vezi s nekim tko je stariji i pametniji od mene", zaključila je. 

Domaća manekenka burnog ljubavnog života vlasnica je jednog od najboljih tijela u Hrvatskoj

Možete li vjerovati da ova domaća dama ima 68 godina i ovakvo tijelo?!

Otkriven novi holivudski seks-predator: Godinama se zna što radi, a posljedica nema