Između glumačkog para Sarah Paulson i Holland Taylor čak su 32 godine razlike.

Galerija


Duo se sinoć pojavio u skupocjenim crnim haljinama na 70. dodjeli televizijskih nagrada Emmy.

Vezani članci Angus T Jones Iznenadit ćete se kad vidite kako ovaj slatki dječak danas izgleda, okrenuo se vjeri, a od glume je potpuno odustao! Sarah Paulson i Holland Taylor Slavna glumica izmjenjivala nježnosti sa svojom 32 godine starijom partnericom, bile su dugo vremena razdvojene

Radi se o 43-godišnjoj glumici Sarah Paulson i njezinoj 75-godišnjoj djevojci Holland Taylor, koja je najpoznatija po ulozi u hit-seriji "Dva i pol muškarca".

Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia)
Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Pažnju s njihove veze nije odvukla ni dekoltirana haljina Oscara de la Rente koju je nosila Sarah, kao ni njezin Emmy koji je dobila za ulogu u seriji "The Practice".

Unatoč razlici od čak 32 godine, glumice su u sretnoj i stabilnoj vezi od 2015. godine. "To je najljepša stvar koja mi se mogla dogoditi u životu", rekla je Taylor u jednom intervjuu, priznajući da se godinama borila s depresijom, a ljubav ju je napokon izvukla.

Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia)
Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Foto: Getty

Glumica je također rekla da razmišljaju o vjenčanju, no poručila je i kako ne želi da njezina seksualnost postane "politička stvar".

Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia)
Sarah Paulson Cherry Jones (Foto: Getty) Foto: Getty
 

S druge strane, njezina puno mlađa izabranica još je 2004. godine priznala svoju seksualnu orijentaciju, dok je još bila u vezi s 61-godišnjom glumicom Cherry Jones.

Čini se kako su starije žene njezin odabir, a duo ne skriva koliko se voli.