Carrie u badiću

Vrućine joj smanjile apetit? Zvijezda serije ''Seks i grad'' pokazala vrlo mršavu figuru na plaži

Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Sarah Jessica i Matthew Broderick (Foto: Getty) Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) +0 Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Galerija

Sarah Jessicu Parker proslavila je uloga Carrie Bradshaw u hit-seriji "Seks i grad"

Glumicu je obilježila uloga njujoroške spisateljice Carrie Bradshaw u hit-seriji "Seks i grad".

Pogledaj i ovo John Corbett i Sarah Jessica Parker Zvijezda "Seksa i grada" Vratio se omiljeni Aidan i još je zgodniji nego prije, a njegove nove fotografije otkrivaju i veliko iznenađenje!

Bilo je to davne 1998. godine, kada je emitirana prva epizoda spomenute serije koju rado gledamo i dandanas i koja nas je zabavljala šest sezona, sve do 2004. godine, nakon kojih su snimljena i dva filma.

Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Foto: Getty

Glumica Sarah Jessica Parker predvodila je glumačku ekipu Njujorčanki koje svakodnevno proživljavaju privatne i poslovne avanture, a uloga spisateljice Carrie Bradshaw obilježila ju je za cijeli život. Iako je kasnije ostvarila još mnogo filmskih i televizijskih uloga, Sarah je ostala zapamćena kao Carrie, a često nije skrivala kako joj to itekako ide na živce.

Glumica danas ima 53 godine, od 1997. godine u sretnom je braku s glumcem Matthewom Broderickom, a par zajedno ima i dvoje djece, blizanke Marion Lorettu Elwell i Tabithu Hodge.

Sarah Jessica i Matthew Broderick (Foto: Getty) Sarah Jessica i Matthew Broderick (Foto: Getty) Foto: Getty

A upravo je s njima viđena jučer na plaži u Montauku, gdje je glumica pokazala i vrlo mršavu figuru u crnom jednodijelnom badiću, dok je pogled skrivala iza tamnih naočala. Također, dok su se djevojčice veselo igrale, slavna mama nakratko se opustila uz knjigu.

Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Glumica je oduvijek poznata po mršavosti zbog koje je često bila na udaru kritika, no nikada se previše nije obazirala na komentare na koje se jednostavno moraš naučiti kada si holivudska zvijezda.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene