neočekivana reakcija

Našalila se s političarima, a onda su joj se javili Rusi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Jessica Parker nije ni slutila da će njezina objava doprijeti do samog političkog vrha Rusije.

Slavna glumica Sarah Jessica Parker odlučila se našaliti na račun američkih političara koji su se sastajali s ambasadorom Rusije u SAD-u, no ovakav epilog zasigurno nije očekivala.

Pogledaj i ovo Set novog nastavka ''Seksa i grada'' - 4 Kako će se odviti radnja? Osvanule su nove scene sa seta novog nastavka hit-serije koja je prikovala brojne žene za male ekrane!

Naime, na svom Instagramu zvijezda serije "Seks i grad" objavila je svoju fotografiju uz komentar "Čini se da se ruski ambasador susreo sa svima osim sa mnom''.

 

I had to. Don't know the provenance however whoever you are, thank you. X, sj

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Nije dugo trebalo da stigne odgovor Ministarstva vanjskih poslova Rusije. "Sarah, ako baš toliko želiš, možemo ti pomoći da upoznaš ruskog ambasadora", stoji na fotografiji koju je na službenom Twitteru objavilo rusko ministarstvo vanjskih poslova.

U objavi su prenijeli i izjavu glasnogovornice Ministarstva vanjskih poslova Rusije Marie Zakharove koja je izjavila da je sve moguće i da će Sergey Ivanovich biti sretan ukoliko upozna glumicu koja ga "očajnički" želi upoznati.  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene