Novoizabrana Miss Zagrebačke županije Sara Siladji dolazi iz Vrbovca, a učenica je srednje škole u Dugom Selu.

Galerija


Za Miss Zagrebačke županije 2019. godine izabrana je Sara Siladji, koja će predstavljati Zagrebačku županiju na Izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta. Izbor Miss Zagrebačke županije 2019. održao se u Dugom Selu, a lentu pobjednici uručio je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian. Svečani program izbora donio je i pravu glazbenu poslasticu; talentirani mladi glazbenik Matija Cvek izveo je hit Visine i plesni singl Praviš me ludim.

Vezani članci Maja Vračarić (Foto: Instagram) ''Uspjeli smo izaći kroz kukuruzišta u posljednji tren, prije zatvaranja svih izlaza iz grada...'' Ana Marija Stančerić nova je Miss Zagrebačke županije (FOTO: Boris Mataković) - 1 Imamo novu Miss! Hoće li nas ova ljepotica predstavljati u svijetu?

Dugo Selo pokazalo se kao jako dobar domaćin ovakvim natjecanjima. Večeras sam vrlo ponosan što je naša susjeda iz Vrbovca osvojila krunu i što će ponosno predstavljati našu županiju na izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta. Uvjeren sam da ćemo ove godine imati, ne prvu pratilju, već Miss Hrvatske! – najavio je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.

Novoizabrana Miss Zagrebačke županije Sara Siladji dolazi iz Vrbovca, a učenica je srednje škole u Dugom Selu. Fantastično se osjećam, na neki način nisam ovo očekivala, ali sve je odlično završilo! Vidjet ćemo kako će biti na izboru za Miss Hrvatske! – rekla je 180 cm visoka Sara, kojoj je modeling hobi.

Miss medija proglašena je Antonija Radošević, a izabrali su je glasači putem društvenih mreža. Prva pratilja je Barbara Jakovljević iz Brdovca, studentica kemije na PMF-u, dok je lentu druge pratilje ponijela Marta Krajačić iz Vrbovca, studentica menađmenta u turizmu i hotelijerstvu.

Svečani program izbora donio je i pravu glazbenu poslasticu; hit Visine i plesni singl Praviš me ludim izveo je talentirani mladi glazbenik Matija Cvek - Velika mi je čast što sam prisustvovao ovom izboru za Miss Zagrebačke županije; odlična je organizacija, sve jako lijepo izgleda, a Missica je predivna – zadovoljan sam izborom. Matija je najavio i sljedeći singl koji će izaći za tri tjedna!

Miss Hrvatske za Miss Svijeta je najstarije i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote koje se održava od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo lijepa lica, one su talentirane, teže visokom obrazovanju, aktivne su u humanitarnim akcijama, a svojim stavovima i ponašanjem zavrjeđuju biti ponosnim predstavnicama svoje zemlje. Ovogodišnji izbor za Miss Hrvatske održat će se kroz cikluse županijskih natjecanja, a prilika da ponesu tu zavidnu titulu prvo se pružila djevojkama iz Zagrebačke županije.

Ovo je prvi županijski izbor, sezona je krenula! Tek ćemo vidjeti koje će djevojke odabrati u drugim županijama. Sara Siladji prva je koja je započela taj ciklus, i zaista je lijepa. – rekla je Maja Vračarić, direktorica direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Izbor za Miss Zagrebačke županije 2019. godine održan je na jednoj od najatraktivnijih lokacija seoskog turizma u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Kleti obitelji Bunčić u Dugom Selu.

Žene ga obožavaju: Njegovo tijelo je krcato tetovažama, a Instagram golišavih fotki

Otkriveno kako je Emil Tedeschi proslavio momačku prije nego oženi 17 godina stariju bogatašicu

Zašto Anka Mrak Taritaš uvijek nosi ovaj detalj? Uočili smo nešto dok smo kopali po foto arhivi

Sjećate se najseksi hrvatske navijačice? Eno je polugole na snijegu! ''Dobit ćeš upalu pluća''