Što kažete na promjenu?

Naša glumica zbog lokalne seks-bombe skroz je promijenila imidž i zaboravila na stroga odijela i policijske uniforme

Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) Sara Moser (Foto: IN Magazin) Sara Moser (Foto: Instagram) Sara Moser u seriji Na granici Sara Moser Sara Moser Sara Moser Sara Moser +0 Sara Moser Galerija

Sara Moser u novoj seriji "Bogu iza nogu" glumi lik femme fatale Tereze Pekne.

Šira publika je mladu glumicu Saru Moser upoznala u serijama "Zlatni dvori", "Čista ljubav" i u hit-seriji "Na granici" u kojoj je sve osvojila likom pomalo luckaste, ali stroge policijske načelnice Željke.

Njezin lik u novoj seriji "Bogu izu nogu" u potpunosti se razlikuje od lika Željke, pa ćemo Saru umjesto u strogim odijelima, kostimima i policijskim uniformama sada gledati u nešto drugačijim i izazovnijim kombinacijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🍀 (@moser_sara)

Naime, Sara će utjeloviti Terezu Peknu, lokalnu seks-bombu i fatalnu ženu kojoj muškarci ne mogu odoljeti, iako ona samu sebe tako ne doživljava. No to ne znači da nije svjesna svog dobrog izgleda koji iskorištava da postigne ciljeve koje si je zacrtala, ali sve na razini flerta.

Sara je za potrebe uloge Tereze promijenila i imidž pa se u seriji pojavljuje s dugom plavom kosom, a često ćemo ju vidjeti i u kratkim lepršavim haljinama u kojima će se pojavljivati u gostionici koju njezin lik vodi.

A kako je izgledalo snimanje serije u vrijeme pandemije koronavirusa i koliko je bilo teže zbog toga odraditi scene s kolegama? Evo što nam je rekla:

''Bilo je općenito teško se priviknuti na nove okolnosti, jer nam je svima sve oko pandemije bilo novo i nepoznato! Snimali smo poštujući mjere stožera i to su svakako bili neki novi momenti na koje se trebalo priviknuti. Neke scene smo prilagođavali uvjetima, ali smo se svi skupa dobro snašli u tome!'', tvrdi Sara.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 1 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 2 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 3 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 4 +16 In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu inMagazin Ljubavne zavrzlame, svađe oko rajčica, što to muči likove nove serije koju ćete odmah zavoljeti?

Pamti li neke zabavne zgode sa seta? Je li bilo nekih spački, s kim se najviše družila u pauzama od snimanja?

''Jedna zgoda će mi ostati u baš lijepom sjećanju. Snimali smo jednu scenu s kozama gdje se između ostalih istaknuo jedan mali kozlić! Gospodin koji se brine o njima nam je rekao da ju kroz koji tjedan čeka ‘nesretan zavšetak’! Kao ekipa smo odlučili spasiti i kupiti tog kozlića! Raspitali smo se i pronašli smo farmu na kojoj on sad bezbrižno živi i odrasta s drugim životinjama! Tako da je priča dobila sretan kraj! A što se spački na setu tiče, toga uvijek ima. Postoje trenuci kad od smijeha ne možemo snimiti scenu, kad znamo da ako nam se pogledi susretnu da će cijela scena otići nizbrdo! Tako da bude trenutaka kad je posebno zabavno tražiti eye contact onda kad ti nisi u kadru, a na partneru je recimo krupni kadar. Mali smo CAST, tako da je nekako i prirodno i baš lijepo da smo se svi zajedno povezali i da se svi slažemo! Pa imamo čak i zajedničkog kozlića'', zaključila je Sara.

Koliko je sličnosti s likom kojeg je utjelovila?

''Iako na prvu ne pronalazim puno sličnosti između Tereze i mene privatno, mogu reći da one ipak postoje ovisno o situaciji u kojoj se nađem'', otkrila nam je Sara za kraj, a kako će sve izgedati na televiziji ostaje nam vidjeti uskoro!
 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene