podijeljena mišljenja

Ne stišavaju se reakcije na video srpske pjevačice, nekima ga je i mučno gledati: "Previše je brutalno!"

Sara Jo Sara Jo Sara Jo/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo - 3 Sara Jo - 2 Sara Jo - 1 +0 Sara Jo Galerija

Sara Jo predstavila je spot za pjesmu "Divlja" i izazvala lavinu reakcija i komentara na društvenim mrežama.

Srpska pjevačica Sara Jo podigla je prašinu svojim najnovijim spotom za pjesmu "Divlja" koji obiluje bizarnim scenama i o kojem bruje društvene mreže.

Pogledaj i ovo Sara Jo - 1 "najljepša i gotovo" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica užarila je atmosferu u kratkoj blještavoj haljini s dodacima perja

28-godišnja Sara u spotu između ostalog visi s lanaca, pleše i izvija se u crvenoj boji koja podsjeća na krv, a sve to u oskudnoj opravici od lateksa koja malo toga ostavlja mašti onima koji ju gledaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

"Inače ne komentiram nepoznatim ljudima, ali odavno nisam vidila nešto bolje", "Ček da maknem muža", "Ajmeee ženo", "Ludilo", "O moj Bože", "Uvijek si prelijepa, ali ovo nekako nije za tebe. Malo je mučno i gledati, s plavom bojom izgledalo bi totalno drugačije, prihvatljivije, umjetnički", "Previše je brutalno. Meni previše. Sorry, top si umjetnik, sve razumijem, ali ovo?", "Ovo je jezivo dobro", "Hitnu zovite", "Totalno podivljala", "Ovo se zove spot", "Wow, neukrotiva je ona", "Kaos", neka su od mišljenja koja je dobila u komentarima.

Sara trenutačno slovi kao jedna od najpopularnijih mladih pjevačica u regiji, a nedavno je snimila i duet s našom Frankom Batelić, pjesmu naziva "On" koja je također postala veliki hit.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Edita Majić (Foto: Screenshot/Youtube) Edita Majić Edita Majić +0 Edita Majić Nekad i sad Bila je jedna od naših najljepših glumica, a onda se odlučila zarediti: Živi u najvećem siromaštvu i samo rijetki znaju gdje je točno!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna and A$AP Rocky Rihanna and A$AP Rocky - 11 Rihanna and A$AP Rocky - 4 Rihanna and A$AP Rocky - 2 +13 Rihanna and A$AP Rocky - 10 Celebrity Nevjerojatna vijest proširila se svijetom poznatih: Trudna Rihanna partnera s kojim čeka dijete uhvatila kako je vara?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene