''Majka i sin''

Jedna od naših najljepših glumica pohvalila se radom na novom projektu: "Uloga za poželjeti, glumci još bolji, ekipa iz snova!"

Sanja Vejnović - 8 Sanja Vejnović - 8 Pixsell 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 8 Sanja Vejnović - 18 Sanja Vejnović - 14 Sanja Vejnović - 12 Sanja Vejnović - 13 Sanja Vejnović - 10 Sanja Vejnović - 9 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 4 +27 Sanja Vejnović - 19 Galerija

Sanja Vejnović rijetko na društvenim mrežama dijeli svoje buduće projekte, ali sada je s pratiteljima podijelila informaciju o novom projektu na kojem radi.

Naša 60-godišnja glumica Sanja Vejnović iza sebe ima mnogo filmskih, serijskih i kazališnih uloga, a kao dijete nikad nije sanjala da će biti glumica.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''pretekla mamu u ljepoti!'' Jedna od naših najljepših glumica pokazala kćer za koju malo tko zna kako izgleda, a razlog je bio posebno okupljanje!

Međutim, već s 13 godina imala je svoju prvu ulogu, a svoje je glumačke uloge samo nastavila nizati.

Koliko je uspješna govori i činjenica da je glumila čak i u dvjema turskim serijama ''Hadži Arif-bej'' i ''Ališ i Zejnep'', a ulogu je imala i u talijanskom filmu ''Venuto al mondo''.

Ovih je dana glumica otputovala u Crnu Goru na snimanje filma ''Zaliv''.

S pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografiju sebe i kolege glumca Muhameda Hadzovića koji će skupa na malim ekranima glumiti majku i sina.

Snimanje se odvija u Samostanskom kompleksu Svetog Nikole, a redatelj filma je Draško Đurović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

''Mama i sin (filmski)!'', napisala je Sanja u opis fotografije te izjavila kako uživa u svakoj minuti snimanja.

''Uloga za poželjeti, glumci još bolji, ekipa iz snova!'' pohvalila se naša glumica, a ne sumnjamo kako će film biti sjajan.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Nicola Peltz David i Victoria Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Romeo i Harper Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Serena i Venus Williams +9 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Eva Longoria Celebrity Victoria i David Beckham oženili sina: Vjenčanje se održalo na imanju od 76 milijuna funti, a mladoženja je uzeo prezime bogate nasljednice!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić Monika i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +1 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Nekad i sad Pogledajte koliko se Monika Kravić promijenila od 2005. godine, odmah ćete primijetiti jednu razliku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene