to je romantika

Sandra Perković konačno progovorila o ljubavi: "On i ja, daleko od svih"

Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (FOTO: Instagram) +0 Sandra Perković (FOTO: Instagram) Galerija

Sandra Perković konačno je progovorila o ljubavi i začepila usta svima koji se bave njezinim privatnim životom.

Naša diskašica Sandra Perković posljednjih mjeseci sve više pažnje privlači sjajnim izgledom, ali i privatnim životom.

Pogledaj i ovo Sandra Perković Krenula je fešta! Stigle su fotografije sa svadbenog slavlja Sandre Perković, pogledajte ekskluzivne prizore koje su fotografi uhvatili!

U lipnju ove godine počelo se šuškati kako je Sandra prekinula ljubavnu vezu s trenerom Edisom Elkasevićem. Prekid ni Sandra, ali ni Edis nisu ni potvrdili, a ni demantirali. Baš kao ni Sandrinu navodnu vezu s rukometašem Jerkom MatulićemKoga ljubi Sandra, pitali su se mnogi dok je glavna protagonistica cijelo vrijeme o svom ljubavnom životu mudro šutila.

"Najveća istina je ta da sam sportašica i da ljude trebaju zanimati moji sportski rezultati. Moj privatni život uvijek je bio samo moj i želim da tako i ostane", izjavila je Perković u intetvjuu za StoryIako nije željela otkriti svoj ljubavni status, dio svoje intime ipak je razotkrila. "Uvijek mi je bio najvažniji osjećaj. Nije bitno gdje smo i što smo, najvažnije je da si s pravom osobom. Moja savršena romantika je on i ja daleko od svih", zaključila je Sandra koja si je i u nadolazećoj godini poželjela prvenstveno ljubav jer upravo je to pokretač svih njezinih uspjeha.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene