Sandra Perković konačno je progovorila o ljubavi i začepila usta svima koji se bave njezinim privatnim životom.

Galerija


Naša diskašica Sandra Perković posljednjih mjeseci sve više pažnje privlači sjajnim izgledom, ali i privatnim životom.

Vezani članci Sandra Perković Sandra Perković u rijetkom izljevu nježnosti posvetila romantičnu objavu dečku i treneru Sandra Perković Sandra Perković dečku i treneru posvetila ljubavnu objavu na Instagramu, a to ne radi tako često

U lipnju ove godine počelo se šuškati kako je Sandra prekinula ljubavnu vezu s trenerom Edisom Elkasevićem. Prekid ni Sandra, ali ni Edis nisu ni potvrdili, a ni demantirali. Baš kao ni Sandrinu navodnu vezu s rukometašem Jerkom MatulićemKoga ljubi Sandra, pitali su se mnogi dok je glavna protagonistica cijelo vrijeme o svom ljubavnom životu mudro šutila.

"Najveća istina je ta da sam sportašica i da ljude trebaju zanimati moji sportski rezultati. Moj privatni život uvijek je bio samo moj i želim da tako i ostane", izjavila je Perković u intetvjuu za StoryIako nije željela otkriti svoj ljubavni status, dio svoje intime ipak je razotkrila. "Uvijek mi je bio najvažniji osjećaj. Nije bitno gdje smo i što smo, najvažnije je da si s pravom osobom. Moja savršena romantika je on i ja daleko od svih", zaključila je Sandra koja si je i u nadolazećoj godini poželjela prvenstveno ljubav jer upravo je to pokretač svih njezinih uspjeha.

Sandra Perković (FOTO: Instagram)
Sandra Perković (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL) - 5 Foto: Davor Visnjic/PIXSELL