Sandra i Edis upoznali su se 2012. godine kada je bivši bacač kugle na trenerskom mjestu zamijenio Ivana Ivančića.

Galerija


Iako je naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković vrlo aktivna na društvenim mrežama, gotovo nikad ne objavljuje fotografije s dugogodišnjim partnerom.

Vezani članci Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković konačno progovorila o ljubavi: "On i ja, daleko od svih" Slika nije dostupna Svi pričaju o Jerku: Evo koju je poznatu pjevačicu ljubio prije Sandre

Radi se o njezinom treneru Edisu Elkaseviću s kojim je zadnju fotografiju objavila u ljeto 2018. godine, zbog čega se neko vrijeme šuškalo kako je par prekinuo.

Također, ni tijekom 2017. godine par nije dijelio zajedničke fotografije, pa takve glasine ne čude, a nova fotografija izazvala je itekakav interes Sandrinih obožavatelja.

Par na fotografiji uživa u društvu prijatelja u Saint Petersburgu, a neko se vrijeme šuškalo i kako su pale zaruke, no samozatajni par to ponovno nije niti potvrdio niti demantirao.

Podsjetimo, Sandra i Edis upoznali su se 2012. godine kada je bivši bacač kugle na trenerskom mjestu zamijenio Ivana Ivančića, a brzo se rodila i ljubav.

Edis nosi velike zasluge za Sandrin uspjeh, a ona nikada nije krila da u samozatajnom dečku ima veliku podršku u privatnom i profesionalnom smislu, iako nikada nije previše komentirala prirodu njihovog odnosa.

No čini se kako ljubav i dalje cvjeta, pa vjerujemo kako je i to razlog zašto Sandra izgleda sve bolje i bolje.

Fotošop čini čuda: "Savršene" stražnjice slavnih ljepotica uživo imaju itekako celulita