Odvažna Sandra

Gola leđa nisu mogla sakriti grudnjak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je u pitanju glumica Sandra Bullock, onda je njezin stil prilično prepoznatljiv. Ne pokazuje previše i primjereno je odjevena, no na premijeri svog zadnjeg filma 'The Heat' bilo je baš tako - vruće.

Sandra Bullock često je prozivana miljenicom Amerike, a ni danas u 48. godini nije ništa drugačije. Održana je premijera filma 'The Heat' u Londonu, a atmosferu je zagrijala glavna glumica.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock - 5 trudi se krenuti dalje Miljenica javnosti poslije tragične smrti voljenog partnera napokon je viđena s osmijehom na licu, iza nje su teški mjeseci

>> Održano vjenčanje na koje je bivša odbila doći

Sandru nemamo prilike često vidjeti u seksi izdanju, no potrudila se ostati primijećena. Odabrala je laganu crnu haljinu golih leđa, ali je ostavila crni grudnjak koji se bez problema mogao vidjeti. Bez obzira na to, lijepo se uklopio u cijelu kombinaciju, a Sandra je uspjela izgledati seksi ne i vulgarno.

Uz Sandru, naslovnu ulogu nosi i komičarka Melissa McCartney koja se pak nije pojavila na crvenom tepihu. 'The Heat' je film koji je režirao Paul Feig, a Sandra igra FBI agenticu koja zajedno s kolegicom pokušava razotkriti ruske mafijaše.

Kako vam se sviđa Sandra u ovom seksi izdanju!


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene