Samantha Fox odlučila je prodati donje rublje koje je nosila na vhuncu pjevačke karijere.

Galerija


Američka pop-pjevačica Samantha Fox bila je jedna od najpopularnijih zvijezda 80-ih godina koja je žarila i palila glazbenim top-ljestvicama. 

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina posljednjih dana provocira javnost fotkama u vrućem izdanju: Ova nova najseksi je dosad Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Tamnoputa džepna Venera privlačila poglede u mikro haljinici koja ne dopušta nošenje gaćica

Proslavila se nakon što je The Sun počeo objavljivati njezine fotografije, a onda je uslijedio njezin prvi album ''Touch Me'' 1986. godine. Bila je i voditeljica, imala je nekoliko uloga u serijama i filmovima, a za njezinim oblinama uzdisali su muškarci diljem svijeta.

Od tada je prošao popriličan broj godina, a nekadašnja zvijezda danas se odlučila okrenuti potpuno drugoj djelatnosti. Naime, 53-godišnja pjevačica trenutačno rasprodaje svoje grudnjake, korzete, trikoe i haljine koje je nosila na vrhuncu svoje slave.

Sve navedeno može se kupiti na njezinoj internetskoj stranici po cijeni od 100 eura pa nadalje, a uz sve kupljene komade dolazi i Samanthin autogram te fotografija.

Čini se kako su obožavatelji pokazali interes za Samanthino donje rublje, pa je tako primjerice bikini sa snimanja showa "I'm a Celebrity" prodala za 300 eura.

Samantha je karijeru započela kao model, nakon čega se počela baviti glazbom, a život su joj obilježile i brojne ljubavne veze s muškarcima, ali i ženama, što nikad nije skrivala. 

Prelijepa supruga slavnog glumca ponosno pokazala tijelo božice nakon tri poroda