Film "Prevarantice s Wall Streeta" kino je hit s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi.

Galerija


Novi film slavne latino-dive Jennifer Lopez hara kino blagajnama.

Vezani članci Jennifer Lopez Jennifer Lopez sama objavila svoju potpuno golu fotografiju, na sebi ima samo jedan mini detalj! Jennifer Lopez Nakon seksi nastupa u prozirnom kostimu J.Lo se za Instagram skinula do kraja - objavila je video!

Riječ je o filmu "Prevarantice s Wall Streeta" koji prati živote ženske kriminalne skupine koja je drogirala i pljačkala bogate muškarce u New Yorku.

50-godišnja Jennifer Lopez ima glavnu ulogu, a uz nju svakako najpoznatije ime koje se pojavljuje na velikom platnu jest reperica Cardi B koja je i sama počela karijeru kao striptizeta iz Bronxa.

Zarada filma prešla je 70 milijuna dolara u prvom tjednu prikazivanja, a producentima se sada javila striptizeta Samantha Barbash koja je poslužila kao inspiraciju za novu ulogu slavne J.Lo.

Samantha tvrdi kako je Jenniferina uloga u potpunosti inspirirana njezinim životom te smatra kako za to nije dobila pravednu novčanu naknadu.

Ona je prije 2 godine priznala krivnju i glavnu ulogu u trovanju bogatih muškaraca u New Yorku od strane ženske bande koja osvaja publiku diljem svijeta.

Nagađa se i kako je Jennifer toliko oduševila filmsku struku da joj slijedi nominacija za Oscar, dok Samantha zasad samo prijeti producentima tužbom. 

Samozatajna supruga "hajdukovca na posudbi" ne skriva sreću zbog povratka u rodni Split