Popularni pjevač otvoreno progovorio o nekim detaljima iz svog života.


Sam Smith iskreno progovorio za 'Rolling Stone' magazin o svom odrastanju i nekim intimnim detaljima. Pjevač je priznao kako je imao puno avantura na jednu noć.

Vezani članci Policija, BiH, ilustracija Urezali mu križ na grudima i opljačkali ga: Na brutalan i stravičan zločin stižu žestoke osude Pride zastave na Trgu kralja Tomislava Nakon brutalnog napada oglasili se iz Zagreb Pridea: "Desničarsko nasilje ne trpi samo LGBTIQ zajednica, već i srpska, afrička i romska zajednica"

'Imao sam puno avantura na jednu noć. Imao sam nekoliko privremenih prijatelja koji danas to više nisu', rekao je Sam.

 

As a kid I dreamed of being on the cover of Rolling Stone. I couldn't be happier x

A photo posted by Sam Smith (@samsmithworld) on

Bivši kriv za sve: Podignuta tužba protiv poznatog glazbenika

O svom odnosu s prvim muškarcem u kojeg se zaljubio, a koji mu nije uzvratio emocije kaže: 'Iskreno postajem emotivan kad mislim o tome. On je pazio na mene dok nisam napunio 17 ili 18 godina. Ako bi me netko provocirao ili napao, on je bio tamo za mene i branio me iako mi je mogao napraviti pakao od života'.

Iako prijatelj, Samov zaštitnik bio je homofobičan, čak ni gumicu za brisanje nije želio dijeliti s gay osobom.

Otkrio je još jednu situaciju iz doba odrastanja koje je za njega, kao gay muškarca bilo poprilično teško. 'Jednom prilikom hodao sam ulicom s ocem. Neko je prošao u autu i dobacio mi 'pederu'. Bilo mi je jako neugodno jer sam mogao samo zamisliti kako se moj otac u tom trenutku osjećao i kako se roditelji u takvim situacijama osjećaju. Uvijek mi je bilo neugodno zbog ljudi u mojoj okolini. Ipak, sve to na mene nije ostavilo dubok trag, jednostavno naučiš ignorirati takve stvari', ispričao je Sam. 

Sam je u istom razgovoru izjavio kako se divi Taylor Swift jer je divna osoba koja ga razumije, a poručio je i kako bi htio biti najveća pop zvijezda!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook