Romantika na Bora Bori

Salma Hayek umjesto na spa tretmanu završila na vlastitom vjenčanju

Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Getty) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Getty) +0 Salma Hayek (Foto: Getty) Galerija

Salmi Hayek suprug je priredio predivno romatnično iznenađenje, na koje glumica nikako nije mogla ostati ravnodušna.

Kraj ljeta za holivudsku glumicu Salmu Hayek nije mogao bolje proći. Naime, njen ju je suprug francuski milijarder François-Henri Pinault iznenadio ceremonijom obnove bračnih zavjeta na jednoj od prekrasnih plaža Bora Bore.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Salma se iznenadila jer nije ni posumnjala da bi joj suprug mogao prirediti takvo iznenađenje, a svoju je sreću podijelila s obožavateljima na društvenim mrežama.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

"Ljeto završava, najbolji trenutak je bio u kojem me suprug iznenadio s obnovom zavjeta - ne bi inače ovo obukla ali bilo mi je rečeno da idemo na spa", napisala je glumica ispod jedne od objavljenih fotografija.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Selma i François-Henri u braku su punih desetih godina, a ovo im je bila treća obnova zavjeta kojoj je prisustvovala i njihova kći Valentina Paloma.

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene