Salma Hayek podijelila je fotografiju iz trudničkih dana za kćerin 13. rođendan.

Galerija


Salma Hayek proslavila je 2. rujna 54. rođendan, a sada je i njezina kći Valentina proslavila svoj 13., koji je glumica obilježila na poseban način. 

Vezani članci Salma Hayek Ova bujna ljepotica uvijek pronađe razlog da objavi novu fotku ubojitog dekoltea, fanovi joj poručili da nije fer Salma Hayek i Antonio Banderas - 2 S 54 godine priznala da je plakala zbog intimnih scena u filmu koji ju je proslavio: ''Njemu to nije bilo ništa''

"Sutra malena beba koja je nastala u mojoj maternici službeno postaje tinejdžerka. Tako brzo rastu...", napisala je Salma u nedjelju. Uz emotivne riječi Hayek je objavila fotografiju u toplesu iz trudničkih dana. 

Glumica je dobila više od milijun lakova za svoju sliku, a pratitelji su poželjeli sve najbolje njezinoj kćeri i komentirali su kako Salma dobro izgleda. "Gledam fotografiju i uopće se nisi promijenila otada", "Predivna si", "Kako vrijeme brzo prolazi. Čestitam", "Kako uspijevaš i dalje biti tako seksi?", napisali su joj. 

Inače, Salma je od 2009. u braku s francuskim poduzetnikom, milijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultom (58), s kojim je dobila kćer Valentinu. 

Bez grudnjaka s bocom pića ispod ruke u noćnom izlasku, a još se i pohvalila fotkom na kojoj ju prijatelj pipa