Manekenka Sailor Lee Brinkley-Cook viđena je kako ljubi dečka Bena Sosnea.

Galerija


Manekenka Sailor Lee Brinkley-Cook odrasla je pod svijetlom reflektora jer su joj i majka i otac bili dio svijeta slavnih. Mama joj je poznata manekenka Christine Brinkley, a tata arhitekt slavnih Peter Cook. 

Vezani članci Slika nije dostupna Šef tvrtke prisilio djelatnice da se svakog jutra postroje i poljube ga u usta Slika nije dostupna SNIMKA KOJA JE ODUŠEVILA SVIJET Projekt s poljupcima

21-godišnja Sailor sa samo 15 godina potpisala je svoj prvi modeling ugovor sa kompanijom IMG Models, a od tada do danas pali i žari modnim pistama diljem svijeta. Nosila je revije svih važnih modnih brendova te se pojavila na niz naslovnica svjetski poznatih časopisa, no o njezinom se privatnom životu malo toga zna. 

Za razliku od mnogih drugih manekenki, lijepa plavuša Sailor samozatajna je te svoj privatan život u većini slučajeva drži podalje od očiju javnosti, no sada je izgleda popustila iskušenju -  javno se ljubila s dečkom Benom Sosneom. 

Paparrazi su ljepoticu uhvatili kako sunčanog popodneva u West Hollywoodu na cesti ljubi svog Bena, a u razmjenjivanju nježnosti ih uopće nisu omeli objektivi fotića. Par nije mogao skinuti ruke jedno s drugog, a izgledali su kao pravo golupčići - sretni i zaljubljeni.

Supruga omiljenog dinamovca počastila obožavatelje bujnim dekolteom u leopard-haljinici