Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada je plavokosa ljepotica pozirala za magazin Seventeen, a ako je suditi po fotografijama, 17-godišnjakinju očekuje blistava budućnost.


Bivši supermodel Christie Brinkley je kao vino - što starija, to bolja. Manekenka koja je nedavno napunila 61 godinu i dalje mami uzdahe, a sada je dobila i svoju nasljednicu.

 

❤️ @seventeen

A photo posted by Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook) on

Vezani članci Enver Beka - 2 Očajni otac 100 noći proveo na Jelačićevu trgu tražeći istinu za preminulu kćer Beba Regijom se širi preslatki video: Pitala djevojčicu tko je šarao po zidu, njezin je odgovor urnebesan

Sailor Brinkley Cook odlučila je krenuti majčinim stopama. Mlada je plavokosa ljepotica pozirala za magazin Seventeen, a ako je suditi po fotografijama, 17-godišnjakinju očekuje blistava budućnost.

'Moja je majka manekenka i to je nešto čime sam se i ja oduvijek željela baviti. Počela sam kada mi je bilo 14 godina', kaže lijepa 17-godišnjakinja.

Kad je Christie napunila 60 godina, Harper's Bazaar pisao je da izgleda jednako dobro kao i kad je započela svoju manekensku karijeru 40 godina ranije. Ova vegetarijanka jako pazi na prehranu te često vježba - od teretane, joge, bicikliranja, surfanja, skijanja pa sve do plivanja.