Mini talent

Čudo od djeteta koje zna baš svaki prometni znak obožava policajku Almu iz serije ''Na granici''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Said Šakić mali je genijalac iz Srebrenice koji je svoj neobični talent odlučio pokazati i hrvatskoj publici.

Mini talent Said Šakić ima svega 5 godina i dolazi iz Srebrenice. Njegov je talent poznavanje prometnih znakova, što je itekako pokazao tijekom nastupa u showu ''Supertalent''. 

Pogledaj i ovo Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio Još jedan uspjeh! Nova TV je televizijska kuća s najviše nominacija za nagradu Zlatni studio 2020.!

Said je veoma radoznalo dijete i uvijek je spreman naučiti nešto novo. Prije dvije godine njegov učitelj u vrtiću otkrio je njegov talent za brzo pamćenje. Naime, on je svaki dan pitao učitelja koji su nazivi zastava na karti. Dan za danom, vrlo je brzo naučio više od 50 svjetskih zastava.

Said poznaje simbole automobila, brojeve, boje, mnoge životinje i gotovo sve prometne znakove, a o njemu su se raspisali i brojni susjedni mediji kao o "čudu od djeteta" kojem samo treba jednom nešto reći da to i zapamti.

Inače, Said je veliki obožavatelj serije "Na granici", likove iz serije sve zna, a omiljena mu je glumica Tijana Pečenčić, koja glumi policajku Almu iz BiH. Za nju kaže da je posebna osoba i kad je ugleda na ekranu, posebno se raduje.

Zato se jako iznenadio kad ju je vidio u studiju Supertalenta, a upravo je ona bila ta koja je stajala uz njega dok je on pokazivao koliko poznaje znakove u prometu.

"Nevjerojatno, Saide, zanima me stvarno di ćeš ti otići, gdje će taj talent otići", rekao mu je Janko.

"Divim se ovom tvom znanju", izjavio je Davor.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene