Said Šakić mali je genijalac iz Srebrenice koji je svoj neobični talent odlučio pokazati i hrvatskoj publici.

Galerija


Mini talent Said Šakić ima svega 5 godina i dolazi iz Srebrenice. Njegov je talent poznavanje prometnih znakova, što je itekako pokazao tijekom nastupa u showu ''Supertalent''. 

Vezani članci Janko Popović Volarić, Maja Šuput, Marija Miholjek i Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) Ekipa Supertalenta udružila snage s kolegama: Jedva čekamo vidjeti što su snimili! Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča

Said je veoma radoznalo dijete i uvijek je spreman naučiti nešto novo. Prije dvije godine njegov učitelj u vrtiću otkrio je njegov talent za brzo pamćenje. Naime, on je svaki dan pitao učitelja koji su nazivi zastava na karti. Dan za danom, vrlo je brzo naučio više od 50 svjetskih zastava.

Said poznaje simbole automobila, brojeve, boje, mnoge životinje i gotovo sve prometne znakove, a o njemu su se raspisali i brojni susjedni mediji kao o "čudu od djeteta" kojem samo treba jednom nešto reći da to i zapamti.

Inače, Said je veliki obožavatelj serije "Na granici", likove iz serije sve zna, a omiljena mu je glumica Tijana Pečenčić, koja glumi policajku Almu iz BiH. Za nju kaže da je posebna osoba i kad je ugleda na ekranu, posebno se raduje.

Zato se jako iznenadio kad ju je vidio u studiju Supertalenta, a upravo je ona bila ta koja je stajala uz njega dok je on pokazivao koliko poznaje znakove u prometu.

"Nevjerojatno, Saide, zanima me stvarno di ćeš ti otići, gdje će taj talent otići", rekao mu je Janko.

"Divim se ovom tvom znanju", izjavio je Davor.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.