spremna na sve

Proslavila ju šuškanja o vezi s pjevačem, sad najavljuje puštanje snimke seksa, ali ima jedan uvjet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sahara Ray navodno je ljubovala s Justinom Bieberom tijekom 2016., a tijekom kolovoza je dijelila zajedničke fotografije koje su dodatno pojačale glasine.

Manekenka Sahara Ray (27) poznata je po svojim golišavim fotografijama koje prati čak 1.2 milijuna obožavatelja na Instagramu, a slavu joj je donijela veza s poznatim pjevačem.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Naime, Sahara je navodno ljubovala s Justinom Bieberom (26) koji nikad nije htio opovrgnuti ili potvrditi njihovu vezu. Ipak, manekenka je dijelila fotografije s pjevačem koje su sugerirale da su skupa. Ray je sada ponovno u središtu pozornosti jer je najavila da će objaviti snimku seksa. 

Lijepa Australka je na Instagramu rekla pratiteljima da će to učiniti ako se njih 10.000 pretplati na njezin profil na društvenoj platformi OnlyFans. Naime, na njoj se može prodavati sadržaj za odrasle za određenu mjesečnu naknadu i mnogi ju nazivaju amaterskom pornostranicom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

island ting 🕯

A post shared by حب ☥🧝🏼‍♀️☥ حب (@sahara_ray) on

"Hej, ljudi. Smislila sam jednu igru. Ako sakupim 10.000 pretplatnika na OnlyFans-u, objavit ću svoju snimku seksa beplatno na svom profilu. Jedva čekam da ju vidite", napisala je Sahara na Instagram storyju

Manekenka, koja je poznata po provokativnim fotografijama, inače naplaćuje 39.99 dolara na mjesec za neograničeni pristup njezinom računu na platformi OnlyFans. Trenutno ima 1.000 pretplatnika što je malo s obzirom da ju na Instagramu prati 1.2 milijuna ljudi. 

Inače, Sahara je, prema pisanju američkih medija, imala ljubavnu avanturu s Justinom 2016., a tijekom kolovoza je dijelila fotografije s njim. Ljepotica je nakon što se proslavila, lansirala svoju kolekciju badića. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) +4 Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Celebrity Instagram senzacija pokazala najbolje što ima na fotkama, rastopila fanove vrućim poziranjem na plaži

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene