Sacha Baron Cohen na posljednjoj je snimci svoje supruge Isle Fischer neprepoznatljiv jer izgleda bolje no ikad.

Galerija


Komičar Sacha Baron Cohen u karijeri je promijenio nekoliko upečatljivih uloga, od Ali G-ja do slavnog Borata, po kojoj je najpoznatiji.

Vezani članci Damin gambit Briljantno opisuje jedno životno putovanje: Mini serija koja je opet popularizirala šah ruši rekorde gledanosti Mark Wahlberg Ovaj zgodni 48-godišnjak svojim isklesanim tijelom mami uzdahe gdje god da se pojavi

No kad je samo Sacha i kad se ne glupira, mnoge su se žene složile kako se radi o atraktivnom muškarcu. Ipak, njegovo srce već 18 godina pripada glumici Isli Fischer, koja se svojim suprugom pohvalila na Instagramu.

Naime, komičar je upravo nominiran za Zlatni globus za seriju "The Spy", a njegova mu je ponosna supruga čestitala na tome videom kojim je pokazala i koliko je truda uložio u tu ulogu.

"Jako sam ponosna na supruga zbog nominacije za najboljeg glumca. Toliko se trudio da se transformira za tu ulogu, ne samo što se morao riješiti svoje škembice već je morao i naučiti tri dijalekta, uključujući sirijski, te je živio u Casablanci četiri mjeseca dok je trajalo snimanje", napisala je Isla uz objavu.

Osim brojnih komplimenata koje je dobio na račun izgleda, neki ga nisu odmah prepoznali. "Čekaj, ovo je Borat??", često je bilo postavljeno pitanje ispod fotografije, ali da, to je Borat i izgleda bolje no ikad.