Gesta čovječnosti

SVAKA ČAST - donirali 900 tisuća eura za žrtve sirijskog rata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ogromno srce britanskog komičara i njegove supruge. Pomogli onima kojima je pomoć neophodna.

Britanski komičar Sacha Baron Cohen ('Bruno', 'Borat') i australska glumica Isla Fisher, njegova supruga, donirali su oko 900.000 eura za pomoć žrtvama sukoba u Siriji, objavile su u nedjelju dotične organizacije.

Pogledaj i ovo Sacha Baron Cohen i Isla Fisher - 1 ''Nije fer prema njima...'' Gotovo nitko ne zna kako danas izgledaju već odrasla djeca ovog poznatog para, ona je sad objasnila zašto je to tako

Par je donirao oko 450.000 eura za Save the Children u okviru kampanje cijepljenja kojom bi se zaštitilo 250.000 djece protiv opasnosti od epidemije rubeole na sjeveru Sirije.

Zbog jedne kontroverzne scene ovaj bi film mogao razbjesniti mnoge

Baron Cohen i Isla Fisher darovali su sličnu svotu i nevladinoj organizaciji International Rescue Committee (IRC) za pomoć sirijskim izbjeglicama kojih je od početka sukoba 2011. nekoliko milijuna napustilo svoje domove i pobjeglo od rata.

Taj će novac omogućiti 'spašavanje tisuća života', kazao je Justin Forsyth, glavni direktor organizacije Save the Children.

'Sachin i Islin dar prekrasna je gesta čovječnosti', reagirao je David Miliband, predsjednik IRC-a i nekadašnji ministar vanjskih poslova V. Britanije.(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene