Marija je za prvi odmor u novoj, 2019. godini odabrala daleku Kubu.

Galerija


Potpredsjednica HNS-a i saborska zastupnica Marija Puh u listopadu 2018. godine dala je ostavku na sve funkcije u HNS-u.

Vezani članci Nina Kraljić - 3 Nina Kraljić vratila se na Instagram, odmah se i oglasila te podijelila odluku koju je donijela nakon svih sukoba Marija Puh (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Mijenja li Marija Puh stranku, ostaje li HNS bez saborske zastupnice?

"Konkretna stvar koja je meni prelila čašu je veleučilište Zagorje Krapina. Naša županija je jedina koja nema kvote za studente u svojoj županiji. Najniža školarina na veleučilištu je 17.000 kuna", otkrila je prošle godine za Dnevnik Nove TV. "Moram reći da je ovo bila jedna veoma emotivna i jako teška odluka za mene", dodala je tada.

A kako se čitavo vrijeme šuškalo, Marija Puh brzo je prešla u Bandićev Klub zastupnika, no posao je posljednjih dana zamijenila godišnjim odmorom na jednoj dalekoj i poznatoj lokaciji.

Kako se sama pohvalila na svom Instagram profilu, za prvi odmor u novoj, 2019. godini odabrala je daleku Kubu na koju je otišla s jednom poznatom zagrebačkom putničkom agencijom.

Političarka je dosad objavila tri fotografije, no samo na jednoj je ona uz hešteg "uživam u životu".

Najbogatiji čovjek na svijetu ljubavnici je slao golišave fotografije, seksi poruke i vodio je na luksuzna putovanja

Otkrila koje je ime dala svojoj djevojčici: Ana Jelušić odabrala svjetsko ime te ga obznanila cijelom svijetu

Već ima drugu: Slavna glumica brzo je preboljela bivšu curu, jednu od najseksi manekenki svijeta