Marija je za prvi odmor u novoj, 2019. godini odabrala daleku Kubu.

Galerija


Potpredsjednica HNS-a i saborska zastupnica Marija Puh u listopadu 2018. godine dala je ostavku na sve funkcije u HNS-u.

Vezani članci Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Bile su globalni fenomen 90-ih, a sada slave 55. rođendan jedne od njih: Prijateljice izgledaju odlično i bez zategnutih lica Dario Juričan (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Audicija za "Kumeka": Čak 70 kandidata želi biti Bandić, morali poznavati osnove povijesti korupcije u Zagrebu

"Konkretna stvar koja je meni prelila čašu je veleučilište Zagorje Krapina. Naša županija je jedina koja nema kvote za studente u svojoj županiji. Najniža školarina na veleučilištu je 17.000 kuna", otkrila je prošle godine za Dnevnik Nove TV. "Moram reći da je ovo bila jedna veoma emotivna i jako teška odluka za mene", dodala je tada.

A kako se čitavo vrijeme šuškalo, Marija Puh brzo je prešla u Bandićev Klub zastupnika, no posao je posljednjih dana zamijenila godišnjim odmorom na jednoj dalekoj i poznatoj lokaciji.

Kako se sama pohvalila na svom Instagram profilu, za prvi odmor u novoj, 2019. godini odabrala je daleku Kubu na koju je otišla s jednom poznatom zagrebačkom putničkom agencijom.

Političarka je dosad objavila tri fotografije, no samo na jednoj je ona uz hešteg "uživam u životu".

Najbogatiji čovjek na svijetu ljubavnici je slao golišave fotografije, seksi poruke i vodio je na luksuzna putovanja

Otkrila koje je ime dala svojoj djevojčici: Ana Jelušić odabrala svjetsko ime te ga obznanila cijelom svijetu

Već ima drugu: Slavna glumica brzo je preboljela bivšu curu, jednu od najseksi manekenki svijeta