Russell Crowe u nadolazećoj seriji utjelovit će osnivača Fox Newsa Rogera Ailesa.

Galerija


Sve za ulogu.

Vezani članci Prije i poslije Korona ih nije obeshrabrila, pohvalile se posljedicama tjelovježbe i zdrave prehrane Jude Law (Foto: Profimedia) Sve o transformaciji glumca čije su fotografije u minijaturnim kupaćima obišle i šokirale svijet

54-godišnjeg glumca Russella Crowea pamtimo kao slavnog "Gladijatora", no činjenica jest da je taj film snimljen davne 2000. godine, a u 18 godina mnogo se toga promijenilo.

Tako se slavni Russell poprilično fizički promijenio od ere Gladijatora, a za potrebe nove uloge potpuno se transformirao u bucmastog ćelavca. Iako je u posljednje vrijeme nabacio koji kilogram i u privatnom životu, za ovu ulogu ispod odjeće nosi i posebno krojeno odijelo koje ga dodatno deblja.

Crowe će u nadolazećoj seriji utjeloviti osnivača Fox Newsa Rogera Ailesa, kojeg nastoji što vjernije prikazati publici.

Iako je Roger imao nešto sijede kose, paparazzi su ulovili glumca prilikom dolaska na set u New Yorku potpuno ćelave glave te u plavoj jakni, a da nismo ranije znali da je Russell dobio spomenutu ulogu, ne bismo ga nikada prepoznali.

Snimanje serije koja još nema službeni naziv započelo je ranije ovoga mjeseca, a ona će se temeljiti na knjizi "The Loudest Voice In The Room". U njemu će glumiti i Naomi WattsSienna Miller, koja će glumiti Russellovu suprugu, te Simon McBurney u ulozi Ruperta Murdocha.

Ona će pratiti posljednje desetljeće Ailesova života, kada ga je, među ostalim, čak 20 žena optužilo za seksualno zlostavljanje, što ga je uništilo. Medijski mogul umro je u svibnju 2017. godine u svom domu na Floridi od posljedica pada u kupaonici. Tada je imao 77 godina.

Struka očekuje puno od serije, a ona označava prvi Russellov pokušaj osvajanja američke televizije. Nas je već osvojio ovom transformacijom!

Severinin svekar priznao da donedavno o njoj nije ništa znao, a sad više ne skriva kakav odnos imaju

Evo koju svotu slavna pjevačica zaradi u samo 20 minuta pojavljivanja