ZADRŽANA

''Mislila sam da je šala'': Playboyeva zečica špijunirala za Putina?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivšu Playboyevu zečicu ispitivali su o predsjedniku Putinu i KGB-u.

Prelijepa ruska manekenka, glumica i voditeljica Victoria Anatolevna Bonya zadržana je u američkoj zračnoj luci pod sumnjom da je špijun.

 

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on

37-godišnjakinja je tu vijest podijelila sa svojim vjernim pratiteljima na Instagramu. U njezinoj prtljazi pronašli su poslovnu karticu od tvrtke koja proizvodi skrivene kamere te su je odmah izdvojili sa strane. ''Umjesto pravih pitanja, počeli su me ispitivati o predsjedniku Putinu i KGB-u'', kazala je Victoria. U početku je pomislila kako je riječ o običnoj šali, te se počela smijati. ''Stvarno sam mislila da je šala, sve dok me nisu pitali istu stvar po treći put'', otkrila je Victoria koja je uspjela uvjeriti nadležna tijela kako ipak nije špijunka. Kartica joj je, kaže, dana sasvim slučajno, a nakon što im je pokazala i svoj korisnički račun na društvenim mrežama, puštena je dalje, piše Fox News.

 

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on

Victoria je rođena u Krasnokamensku. Sa svega 16 godina preseila se u Moskvu, gdje je radila kao konobarica. Sreća joj se osmjehnula 2006. nakon sudjelovanja u jednom realityju. Koliko je popularna govori i podatak kako zgodnu Victoriu na Instagramu prati 5 milijuna obožavatelja.

 

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene