Rumunjski princ Nicholas Medforth-Mills nakon tri godine negiranja napokon je priznao svoju vanbračnu kćerkicu - i to pod sudskom prisilom.

Galerija


Nicholas Medforth-Mills rumunjski je princ kojeg posljednjih godina prati cijeli niz afera i skandala, a najveći je upravo doživio svoj spektakularni rasplet. 

Vezani članci Pretjecanje Klinac dobio važnu lekciju iz karme, policija je reagirala ekspresno Oleg Butković Otac ministra Butkovića od države dobio 110 tisuća kuna, unatoč dvjema presudama zbog dugova

Naime, nakon dugogodišnjeg negiranja, 34-godišnji princ sudskom je odlukom primoran priznati svoje vanbračno dijete - svoju 3-godišnju kćerkicu. Nakon završenja sudskog procesa, Nicholas se morao obratiti i javnosti te u sramotnom obraćanju priznati da je začeo dijete u kratkoj aferi

Oglasio se i na svojoj Facebook stranici kako je doista on otac djevojčice koju je dobio s Nicoletom Cirjan, s kojom je do sada negirao apsolutno sve veze. No nije mogao negirati rezultate testa očinstva - koji je pokazao da je dijete kraljevskog podrijetla. 

"Kao rezultat mog inzistiranja da testiramo dijete na test očinstva, dokazano je da sam ja otac djeteta. Nicoleta Cirjan zadovoljna je rezultatom. S obzirom na kontekst i rezultat testa, od sada sam odgovoran za to dijete. Kako bih u startu zaštitio svoje dijete, želim da svaki dio njezinog života bude striktno privatan. Zbog toga više neću davati javne izjave na ovu temu", poručio je princ. 

I njegova se nekdašnja ljubavnica, majka djevojčice oglasila i napisala status kako "ovaj dan ne može biti više iznenađujuć no što je! Dobila sam lekciju iz strpljenja i znanje da na kraju istina uvijek pobijedi". 

 

Nicholas je unuk rumunjskog posljednjeg monarha, kralja Michaela i daljnji rođak kraljice Elizabethe II. Nakon izbijanja ovog skandala, princ je simbolično maknut iz linije naslijeđivanja te mu je onemogućeno da ikada zasjedne na tron. Tada je izgubio i službenu kraljevsku titulu. 

Nicholas je u sretnom braku s Alinaom-Mariom Binder, s kojom se vjenčao 2018. godine. Vidjet ćemo kako će ona reagirati na vijest da njezin suprug nekontrolirano sije djecu po svijetu. 

Zaljubljeni kao i prvog dana: Jedna od naljepših žena svijeta i suprug proslavili 21. godišnjicu braka