Rumer Willis je oduvijek bila otvorena po pitanju svoje anksioznosti i borbe s ovisnostima, a posljednjih je mjeseci potpuno promijenila svoj životni stil.

Galerija


Kćer bivšeg glumačkog para Demi Moore i Brucea Willisa, Rumer Willis (32), posljednjih tjedana naporno vježba, a svaki put se u javnosti pojavi u sve neobičnijem izdanju. Rumer je oduvijek bila otvorena po pitanju svoje anksioznosti i borbe s ovisnostima, a posljednjih je mjeseci potpuno promijenila svoj životni stil.

Vezani članci Slika nije dostupna Slavna glumica i dalje uživa u ljepotama naše obale i otoka Slika nije dostupna Demi Moore u 2 sata ujutro snimljena u Hvaru

Kako sama kaže, na putovanju je na kojem želi što više prihvatiti sebe, a ustrajna je u tome da zadrži i zdrav ritam života. Fotografi su je ovoga tjedna uhvatili dok je odlazila s treninga, a na sebi je imala uski sportski kompletić boje kože. Lice je sakrila ispod zaštitne maske i velikih sunčanih naočala, a na fotografe se nimalo nije obazirala.

Prije nekoliko dana je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira potpuno gola, a u komentarima je dobila niz pohvala na račun izgleda.

Rumer Willis inače se bavi pjevanjem i glumom, a pojavila se u nekoliko uspješnih filmova i serija. Pojavila se i u nekoliko zabavnih emisija na američkim televizijama te jasno daje do znanja svakim svojim potezom da joj medijska pažnja nimalo ne smeta, već upravo suprotno. Najstarija je od troje djece koju su u braku dobili Demi i Bruce, a čitava obitelj unatoč brojnim razmiricama se odlično slaže.

Evo što je to točno Kate napravila da su William i Harry prozborili nekoliko riječi, a britanska nacija je sad hvali na sva zvona

Ova ljepotica nekad je bila jedna od naših najuspješnijih manekenki, a prije 10 godina se skroz povukla iz javnosti