Igor Karačić navodno je osvojio lijepu Makedonku Dušicu Andonovsku prije godinu dana dok je igrao tamo.

Galerija


31-godišnji rukometaš Igor Karačić na nedavnoj utakmici Hrvatske i Njemačke na Europskom rukometnom prvenstvu proglašen je igračem utakmice.

Vezani članci Tatjana Jurić Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila Luka Jović i Sofija Milošević Prvo je demantirao glasine o vezi s njom, no sad je priznao da ljubi jednu od najljepših Srpkinja

Iako je Kauboje bodrila cijela Hrvatska i šire, za Igora je navijala i njegova navodna djevojka, atraktivna makedonska manekenka Dušica Andonovska.

Kako prenose makedonski mediji, Igor ju je osvojio prije godinu dana, dok je igrao za tamošnji rukometni klub Vardar u kojem je proveo nekoliko godina.

Igor trenutno igra u Poljskoj, a nije dugo trebalo da mediji počnu nagađati kako se i manekenka planirati preseliti dečku.

Šuška se i skorašnjoj prosidbi, iako sportaš ne objavljuje fotografije s njom na društvenim mrežama, dok je njezin Instagram profil zaključan.

Duo je navodno božićne praznike proveo u Mostaru, a Dušica je sa svojim izabranikom bila i u Zagrebu tijekom priprema za Europsko prvenstvo. 

Franka objavila preslatku fotografiju sina Viktora: "I odjednom, svaka pjesma je sada o tebi"