Više od 30.000 ljudi posjetilo je prvi dan Rujanfesta

Galerija


Zagrebački Bundek, je „pucao po šavovima“. Ovogodišnje otvorenje Rujanfesta, posjetilo je više od 30.000 ljudi, što je ujedno i rekordan broj posjetitelja koji su uživali u svojim omiljenim izvođačima.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Kratka haljina radila joj je probleme: Šuput pokazala više nego što je planirala, fotografi sve zabilježili Koncert Plavog orkestra (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plavi orkestar u Zagrebu raspametio tisuće obožavatelja: ''Svi znaju tekstove od početka do kraja''

Neopisivu euforiju i zabavu za pamćenje, priredili su Jala Brat i Buba Corelli, na čijem nastupu je vladala iznimno pozitivna atmosfera. Na njihovom je nastupu publika pjevala u glas svaku pjesmu, od riječi do riječi, a najveći Fest šator je doslovno „pucao po šavovima“.

Atmosferu je dodatno zagrijao uvijek izvrstan Željko Joksimović, dok je Joško Čagalj – Jole napravio feštu i zabavio sve prisutne za sam kraj večeri. Na Open-air pozornici, svoje je obožavatelje oduševio popularni Edo Maajka, a zabave nije nedostajalo ni među publikom Dejana Matića. Svi izvođači su prepunili svoje šatore, jednostavno nisu svi posjetitelji mogli stati unutra.

Raznolika ugostiteljska ponuda prostire se na rekordnih 2.500 m2 te nudi raznolike specijalitete svih hrvatskih regija, oko čije pripreme brinu vrhunski kuhari. Na ovogodišnjem Rujanfestu, nalazi se i najveći lunapark u Hrvatskoj te brojni drugi sadržaji vrijedni dolaska na Bundek.

Godinama je zagorčavala život Lady Di, a sada znamo i kako je reagirala na vijest o njezinoj smrti