Ljepotica!

Inače ju viđamo u glamuroznim izdanjima, ali ona je besprijekorna i u običnoj trenirci na biciklu

Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) +0 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Galerija

Rosie Huntington-Whitley vrijeme izolacije između ostalog krati i vožnjom bicikla po svom susjedstvu u Los Angelesu.

Manekenku Rosie Huntington-Whitley uglavnom smo navikli viđati besprijekorno sređenu u glamurnoznim toaletama na crvenim tepisima, no ovih dana ta se 32-godišnjakinja ne skida iz ležernih, opuštenih izdanja i odjeće "za po doma".

To nam pokazuju i posljednje paparazzo fotorgafije koje su uhvatile Rosie u vožnji biciklom, u širokoj trenirci i sunčanim naočalama iza kojih je skrivala pogled. Vožnjom je kratila vrijeme koje trenutno provodi u izolaciji zbog koronavirusa, zajedno s dečkom Jasonom Stathamom i njihovim sinom Jackom.

Osim šetnjama i vožnjom biciklom, Rosie vrijeme krati i objavljivanjem selfija na društvenim mrežama, a jednim od posljednjih je razveselila svoje pratitelje, naročito muški dio obzirom da  je pozirala samo u hlačama i rukama prekrivajući gole grudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Rosie i Jack upoznali su 2011. godine, a razlika od 20 godina njima nikada nije predstavljala problem, iako su prekidali nekoliko puta.

Svoju su ljubav od prvih dana pokušavali držati što dalje od očiju znatiželjnih obožavatelja, a tek su 2016. godine svima obznanili vijest o zarukama kada nikome nije promaknuo zaručnički prsten na njezinoj ruci. Godinu dana kasnije rodio im se Jack i njihovoj sreći nije bilo kraja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) +1 Bernie je multimilijarder (Foto: AFP) Celebrity Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone u 90. godini čeka dijete, poznat je i spol: "Tako je, termin je ovog ljeta"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene