Supermodel Rosie Huntington-Whiteley i njezin zaručnik Jason Statham primili su prije nekoliko dana najljepše vijesti i postali prvi put roditelji.


Slavna ljepotica Rosie Huntington-Whiteley objavila je na svom profilu na Instagramu da je postala majka i preslatkom fotografijom raznježila pola milijuna obožavatelja. "Naš mali čovjek je stigao. Jack Oscar Statham, 3,99 kilograma, u subotu, 24. lipnja", napisala je Rosie ispod fotografije na kojoj za ručicu drži svoje novorođenče. Poznati glumac Jason Statham i 30-godišnjakinja upoznali su se na snimanju filma "Transformers" prije 6 godina i nakon toga započeli svoju ljubavnu vezu.

Vezani članci Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Oni su par u koji baš svi gledaju: Između njih je 20 godina razlike, ali to im nikad nije predstavljalo problem Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Ljepotica i zvijer: Samozatajni holivudski par između kojeg je 20 godina razlike ukrao svu pažnju na premijeri filma

U veljači ove godine na društvenim mrežama objavili su kako očekuju prinovu i time razveselili mnoge obožavatelje, a planetarno popularna Viktorijina anđelica tijekom  cijele trudnoće izgledala je senzacionalno. 

 

Our little man arrived! Jack Oscar Statham - 8.8lbs on Saturday June 24th.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on