Rose McGowan promovira u Velikoj Britaniji svoje memoare o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu, no njezin umišljeni stav ne sviđa se nikome.

Galerija


Američka glumica Rose McGowan jedna je od prvih žena koje su optužile slavnog holivudskog redatelja Harveyja Weinsteina za seksualno napastovanje.

Od tada promovira u Velikoj Britaniji svoju zbirku memoara naziva “Brave“, u kojoj se zapravo prvi put oglasila o problemu zlostavljanju tisuća žena u Hollywoodu i dominaciji muškaraca nad ženama u filmskoj industriji.

Rose McGowan (Foto: Getty Images)
Rose McGowan (Foto: Getty Images)

No čini se da je slavnoj glumici slava udarila u glavu više nego ikada. Naime, prije organiziranog gostovanja u London TV studiju njezini su suradnici tražili nekoliko posebnih zahtjeva. Na recepciji ju je morala dočekati osoba koja neće ostvariti apsolutno nikakav kontakt s njome. U obzir nisu dolazili kontakt očima, direktno obraćanje, kao ni približavanje. Čak je zahtijevala da joj se ne nude bilo kakva osvježavajuća pića, a nije htjela ni s bilo kime čavrljati.

Rose McGowan (Foto: Getty Images)
Rose McGowan (Foto: Getty Images)

Listu s navedenim zahtjevima u studiju nisu dobro prihvatili, a neimenovani izvor čak je naveo da je Weinstein bio ljubazniji i susretljiviji prema svima.

Rose je odradila intervju s francuskim voditeljem prema kojem nije bila nimalo susretljivija, možemo reći i da je bila neugodna u nekim trenucima. “Vaša su pitanja glupa i reduktivna. Je li to najbolje što znate. Zaista?“ pitala ga je slavna glumica i ostavila potpuno negativan dojam na sve.