Rooney Mara i Joaquin Phoenix zaručili su se prošle godine, a u svibnju su procurile vijesti da čekaju svoje prvo dijete.

Galerija


Vijest da čeka dijete sa svojim zaručnikom svijetom se proširila još u svibnju ove godine, no glumica Rooney Mara još uvijek nije službeno potvrdila da je trudna. Fotografi su je uhvatili u šetnji Los Angelesom, a 35-godišnja glumica bila je u širokoj tamnoj odjeći te je velikom torbom skrivala trbuh.

Vezani članci River Phoenix (Foto: Profimedia) Bio je velika nada: Njegova je smrt pokrenula brojne teorije zavjere, a danas bi proslavio 50. rođendan Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Nagrađeni su i ostvarili su uloge za pamćenje, ali s njima malo tko voli i može raditi

Lice je prekrila zaštitnom maskom, no paparazzi je nisu zaobišli. Prema pisanju američkih medija, Mara je u drugom tromjesečju trudnoće te trbuščić više ne može sakriti.

Glumica je u vezi s Oskarovcem Joaquinom Phoenixom, a par se zaručio u srpnju prošle godine. Prvi zajednički projekt bio im je film "Ona" 2013. godine, no vezu su započeli tri godine kasnije. Početkom 2017. godine pojavili su se prvi put kao par u javnosti, i to na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Phoenix je kasnije novinarima potvrdio kako žive zajedno u kvartu Hollywood Hills u Los Angelesu, no ne žele previše govoriti javno o svom privatnom životu.

Izmjenjivala nježnosti sa zaručnikom u plićaku pa sve ostavila bez riječi svojom božanstvenom figurom