Rođena s osmijehom

ROMINA KNEŽIĆ Slike djetinjstva koje još niste vidjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Romina Knežić jedna je najomiljenijih TV lica u zemlji. Jeste li se ikada pitali kako je izgledala u djetinjstvu.

Uspjeli smo doći do dvije fotografije Romine Knežić, koje pokazuju njezino sretno djetinjstvo. Na fotografiji u boji Romina ima svega dvije godine, a fotografija je napravljena u Puntu na otoku Krku gdje je Romina živjela do svoje pete godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Zimska čarolija Blagdanski spot Nove TV vodi nas u svijet mašte i želja jednog dječaka

Crno bijela fotografija napravljena je u Poreču gdje je voditeljica provela najljepše dane svojeg života. Mjesto je to gdje je odlazila kod djeda Giannija i bake Marije. Fotografiju je napravio djed, ili kako Romina kaže nono. - Mama mi uvijek govori da sam rođena s osmijehom. Što god bih napravila krivo, i mamu i tatu oborila bih smiješkom… I bili su nemoćni, ali nisu imali nekih većih problema sa mnom, bar ja tako mislim, možda se oni ne bi složili. – otkrila je Romina.

TV voditeljica, priznaje, više je imala prijatelja nego prijateljica. - Družila sam se uvijek više s dječacima. Posebno pamtim susjeda iz Punta. Zvao se Matko. Po cijele dane smo se zajedno igrali, svašta smišljali. Tko zna gdje li je danas taj Matko? Ostala mi je urezana i uvala Materada, moj Poreč, stari drveni most s kojega sam učila skakati u more, mjesto u hladu između dva kržljava bora gdje bih sjedila na kašeti i prodavala turistima školjke… - prisjetila se Romina koja sve usađene vrijednosti iz djetinjstva danas prenosi na svoju kćerkicu.

Prenosim svojem djetetu vilinski prah s kojim sam ja bila začarana kao djevojčica. Svijet vila, njihovu zemlju, prirodu. Često smo u prirodi i iza svakog starog panja sada sa svojom djevojčicom oživljavam svijet vila i patuljaka i tako zajedno maštamo… - kazala je Romina koja je, čini se, još uvijek zaigrana.

Ako još niste, pogledajte i fotografije iz djetinjstva Marije Miholjek.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene