Pokazao ju prvi put

Roko Blažević u 2020. godinu ušao razmjenjujući poljupce i nježnosti s lijepom djevojkom

Roko Blažević (Foto: IN Magazin) Roko Blažević (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Blažević (Foto: IN Magazin) Roko Blažević (Foto: Screenshot) +0 Diego Siqueira, Endi Schrötter, Roko Blažević (Foto: Instagram) Galerija

Roko Blažević na društvenim je mrežama objavio fotografije s djevojkom.

Predstavnik Hrvatske na prošlogodišnjem Eurosongu, 19-godišnji Roko Blažević dosad je ljubavni život skrivao daleko od očiju javnosti, međutim čini se da je ulaskom u 2020. godinu to odlučio promijeniti.

Pogledaj i ovo Roko Blažević - 1 Od Eurosonga do Amerike! Splićanin koji je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu dobio je pola milijuna kuna vrijednu stipendiju!

Naime, Roko je na Instagramu objavio nekoliko fotografija s dočeka Nove godine, a na nekima pozira u zagrljaju tamnokose djevojke s kojom razmjenjuje i poljubac.

"2020", kratko je napisao uz objavu i dodao emotikon srca.

Njegovi su obožavatelji s oduševljenjem komentirali fotografije i zaključili da su njihov omiljeni pjevač i njegova djevojka, čije ime zasad nije otkrio, presladak par.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roko🎙 (@rokoblazevic_official) on

"Baš ste slatki", "Ajme, predivni ste", "Slatkice, sretno vam i veselo bilo", "Roko, sretna Nova godina, želim svu sreću svijeta i neka potraje, preslatki ste", "A daj zezaš, preslatki ste", "Sretna nova, predivne slike", napisali su mu u komentarima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa (Foto: Getty) Celebrity Za 24-godišnjom pjevačicom venu i muškarci i žene, no pogled na njezinu guzu otkrio je i neke mane...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene