Slavna rock baka Tina Turner udala se u Švicarskoj u svojoj 73. godini za svojeg dugogodišnjeg partnera Erwina Bacha.


Iako su strani mediji pisali kako će Tina Turner imati bijelu vjenčanicu, ona se na kraju odlučila za tamno zelenu vjenčanicu koju je Armani posebno dizajnirao za nju.

Vezani članci Tina Turner "Rock baka" ima 12 Grammyja i prodala je preko 100 milijuna albuma, a ovo je njezinih 10 najboljih pjesama Tina Turner Energičnom pojavom rušila je svjetske rekorde unatoč nasilju koje je godinama doživljavala iza pozornice

Fotografija s vjenčanja 73-godišnje rock bake pokazuje slavnu Tinu kako se odlično zabavlja sa svojim prijateljicama koje su nosile bijele haljine. Plesala je cijelu noć i zabavljala se na dan svojeg vjenčanja.

Samo vjenčanje je bilo inspirirano budizmom, a predivna zelena Švicarska bila je prava kulisa za vjenčanje iz snova. Iako je možda zelena vjenčanica neobična, Tina od 70-tih godina prakticira budizam a zelena simbolizira harmoniju i mir, pa ju je zato odabrala i za svoju vjenčanu haljinu.

>> Pozirala u 73. godini - I dalje je najbolja!

Na svadbi je bilo oko 120 uzvanika među kojima su bili Oprah, David Bowie, Bryan Adams, Sad i Georgio Armani. Sve je bilo dekorirano sa 70 tisuća crvenih i bijeli ruža koje su stigne iz Nizozemske.

73-godišnja Tina Turner i 57-godišnji glazbeni producent Erwin Bach u vezi su već 27 godina, a sada se napokon mogu i zvati muž i žena. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook