Druga strana komičara

Detalji nove biografije: Pokojni Robin Williams neprimjereno pipkao kolegicu na snimanju serije?

Robin Williams (Foto: Getty Images) Robin Williams (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Williams (Foto: Getty Images) +0 Robin Williams (Foto: Profimedia) Galerija

Nova biografija o Robinu Williamsu otkriva njegovo neprimjereno ponašanje na snimanju serije "Mork & Mindy".

Robin Williams pipkao je svoju kolegicu Pam Dawber na snimanju serije "Mork & Mindy". Njegov osebujni smisao za humor tako je prešao granicu seksualnog zlostavljanja. Navodi se to u knjizi "Robin", biografiji koju je o glumcu napisao novinar New York Timesa - Dave Itzkoff.

Pogledaj i ovo showbuzz tragični posljednji mjeseci Zbog teške bolesti morali su spavati odvojeno, a nakon smrti supruga kojeg je volio cijeli svijet s njegovom djecom bila je na sudu

Dawber tvrdi da ju je Robin znao primiti za stražnjicu i grudi te se skidati ispred nje tijekom četiri godine koliko se serija snimala. No, 66-godišnja glumica je dodala i da se nikad nije vrijeđala na Robinovo ponašanje, komičar je za nju bio prešarmantan. Snimanja je opisala kao jako zabavna i dodala da su to ipak bile sedamdesete.

Redatelj showa također je opravdao tragično preminulog glumca, govoreći da njegove namjere nisu bile lascivne, već da je Robin jednostavno bio Robin. Rekla je i kako su se zaista voljeli, kao kolege i prijatelji. Ipak, redalj showa rekao je da je nekad bilo i ponašanja koje je neprimjereno na snimanju te da je i on sam upozoravao na njega. Inače, upravo je serija "Mork & Mindy" promijenila život Robina Williamsa. Postao je tada nacionalna zvijezda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene