Nova biografija o Robinu Williamsu otkriva njegovo neprimjereno ponašanje na snimanju serije "Mork & Mindy".

Galerija


Robin Williams pipkao je svoju kolegicu Pam Dawber na snimanju serije "Mork & Mindy". Njegov osebujni smisao za humor tako je prešao granicu seksualnog zlostavljanja. Navodi se to u knjizi "Robin", biografiji koju je o glumcu napisao novinar New York Timesa - Dave Itzkoff.

Vezani članci Scena iz filma Dobri Will Hunting Najpoznatiji su najbolji prijatelji u svijetu showbiza, a kada im se ostvarila želja, doslovno su se rasplakali od sreće Robin Williams - 5 Njegova iznenadna smrt šokirala je mnoge, a bio je poznat po tome što je pomagao ljudima u teškim situacijama

Dawber tvrdi da ju je Robin znao primiti za stražnjicu i grudi te se skidati ispred nje tijekom četiri godine koliko se serija snimala. No, 66-godišnja glumica je dodala i da se nikad nije vrijeđala na Robinovo ponašanje, komičar je za nju bio prešarmantan. Snimanja je opisala kao jako zabavna i dodala da su to ipak bile sedamdesete.

Redatelj showa također je opravdao tragično preminulog glumca, govoreći da njegove namjere nisu bile lascivne, već da je Robin jednostavno bio Robin. Rekla je i kako su se zaista voljeli, kao kolege i prijatelji. Ipak, redalj showa rekao je da je nekad bilo i ponašanja koje je neprimjereno na snimanju te da je i on sam upozoravao na njega. Inače, upravo je serija "Mork & Mindy" promijenila život Robina Williamsa. Postao je tada nacionalna zvijezda.