Evo o kome se radi

Slavni glumac ljubi dvije? Otkriven identitet misteriozne ljepotice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šuška se kako glumac izlazi u isto vrijeme s nekoliko djevojaka, a jedna od njih je i kćer glumca Seana Penna i Robin Wright, 22-godišnja Dylan Penn!

Iako se o tajanstvenoj djevojci u početku nije znalo gotovo ništa, američki mediji sad otkrivaju identitet misteriozne brinete s kojom je Robert Pattinson viđen posljednjih dana. Riječ je o trenerici fitnessa Sydney Liebes koja se ovim poslom bavi tek nekoliko mjeseci.

Prema riječima bliskog izvora, Robert je Sydney angažirao zato jer mu je - slatka! A sa zgodnom 'trenericom' viđen je i na jednom tulumu.

>> Robert Pattinson ima novu, tajanstvenu djevojku

Pogledaj i ovo Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) predivna! Serijski zavodnik pojavio se s djevojkom koja mu je važnija od svih drugih, ponosno ju je pokazao pred svima

'Stvarno su bili nerazdvojni, stalno su se ljubili. Ona je jako pristojna i draga, kao i Robert. Dobro se nadopunjavaju, i vidi se kako su zaljubljeni', ispričao je bliski izvor za Radar Online.

No, američki mediji pišu kako Robert ljubi još jednu ljepoticu - Dylan Penn! Ona je kći slavnog Seana Penna te Robin Wright. Sa 22-godišnjom Dylan viđen je na koncertu repera Mickeyja Avalona ranije ovaj mjesec, a navodno ona dolazi i u njegovu kuću na Beverly Hillsu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene