Robbie Williams postao je otac treći put, na svijet je stigla malena Colette koju je rodila surogat majka.

Galerija


Britanski pjevač Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field šokirali su javnost, obznanivši vijest kako su po treći put postali sretni roditelji.

Vezani članci Rebekah i Jamie Vardy Slavni nogometaš dobio kćer sa "kraljicom sponzoruša" zbog koje je raskinuo veze s pola obitelji Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Poznati voditelj puca od ponosa i sreće: "Brzinom munje stigao je novi član obitelji Ridjan!"

"Čuvali smo jednu vrlo posebnu tajnu. Čast nam je podijeliti s vama vijest da smo dobili malenu djevojčicu. Dobro došla na svijet Colette (Coco) Josephine Williams", napisala je Ayda uz preslatku fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu.

Colette je rodila surogat majka, pa trudnoću nije bio problem sakriti i čuvati tajnu do zadnjeg dana.

"Bio je to vrlo dugačak i težak put, zato smo sve odlučili zadržati za sebe. Obitelj dolazi u svim oblicima, a ovu malu damu, koja je biološki naša, nosila je nevjerojatna surogat majka, kojoj ćemo biti vječno zahvalni", priznala je Ayda.

Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images)
Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Robbie i Ayda vjenčali su se 2010. godine, a roditelji su i 6-godišnje Theodore "Teddy" Rose i 4-godišnjeg Charltona "Charlieja" Valentina.

Par je zamolio medije i javnost da poštuju privatnost malene Coco, kao što su učinili i za stariju djecu.