Robbie Williams (Foto: Getty)
Robbie Williams (Foto: Getty)

Robbie Williams otkazao je koncerte u Rusiji, a sada je otkrio i zašto.


Britanski pjevač Robbie Williams krajem rujna otkazao je zadnja dva koncerta svoje turneje u Rusiji, a sada je otkrio i zašto. 43-godišnji pjevač tom je prilikom zamolio obožavatelje za razumijevanje. 

Robbie Williams (Foto:AFP)
Robbie Williams (Foto:AFP)

"Nisam otkazao koncert zbog zdravlja od 1998., pa znate da je ozbiljno i da stvarno ne mogu", rekao je tada Robbie. Pjevač se obratio obožavateljima i otkrio kako ima ozbiljnih zdravstvenih problema. "Prije koncerta u Zürichu teško sam disao i imao sam jaku glavobolju. Liječnici su me pregledali i rekli da mogu nastupiti. Ali nakon toga mi je bilo još gore. Ruka mi je utrnula i odletio sam u London na dodatne pretrage. Liječnici su pronašli neke abnormalnosti, između ostalog i hematom u mom mozgu. Ti su rezultati bili strašni i jako sam se uplašio, a liječnici su me odmah odveli na intenzivnu i tamo sam bio tjedan dana", rekao je Robbie.

Robbie je trenutno u Los Angelesu gdje se uspješno oporavlja. "Vegan sam, vježbam jogu i pilates svaki dan, a nedjeljom pojedem veliki burger. Nisam se potpuno oporavio, ali znam da ću s vremenom biti bolje nego ikad", zaključio je pjevač.

 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on