Otkazao koncerte

Trnula mu ruka pa mu našli hematom na mozgu: "Rezultati su bili strašni, jako sam se uplašio"

Robbie Williams (Foto: Getty) Robbie Williams (Foto: Getty) Foto: Getty

Robbie Williams otkazao je koncerte u Rusiji, a sada je otkrio i zašto.

Britanski pjevač Robbie Williams krajem rujna otkazao je zadnja dva koncerta svoje turneje u Rusiji, a sada je otkrio i zašto. 43-godišnji pjevač tom je prilikom zamolio obožavatelje za razumijevanje. 

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 5 Život bez cenzure Preživljavao na jednoj banani dnevno: Legendarni glazbenik progovorio o borbi s vlastitim odrazom u ogledalu!

"Nisam otkazao koncert zbog zdravlja od 1998., pa znate da je ozbiljno i da stvarno ne mogu", rekao je tada Robbie. Pjevač se obratio obožavateljima i otkrio kako ima ozbiljnih zdravstvenih problema. "Prije koncerta u Zürichu teško sam disao i imao sam jaku glavobolju. Liječnici su me pregledali i rekli da mogu nastupiti. Ali nakon toga mi je bilo još gore. Ruka mi je utrnula i odletio sam u London na dodatne pretrage. Liječnici su pronašli neke abnormalnosti, između ostalog i hematom u mom mozgu. Ti su rezultati bili strašni i jako sam se uplašio, a liječnici su me odmah odveli na intenzivnu i tamo sam bio tjedan dana", rekao je Robbie.

Robbie je trenutno u Los Angelesu gdje se uspješno oporavlja. "Vegan sam, vježbam jogu i pilates svaki dan, a nedjeljom pojedem veliki burger. Nisam se potpuno oporavio, ali znam da ću s vremenom biti bolje nego ikad", zaključio je pjevač.

 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene