Robbie Williams (Foto: Getty)
Robbie Williams (Foto: Getty) Foto: Getty

Robbie Williams otkazao je koncerte u Rusiji, a sada je otkrio i zašto.


Britanski pjevač Robbie Williams krajem rujna otkazao je zadnja dva koncerta svoje turneje u Rusiji, a sada je otkrio i zašto. 43-godišnji pjevač tom je prilikom zamolio obožavatelje za razumijevanje. 

Vezani članci Robbie Williams i Ayda Field Pohvalila se isklesanom linijom svog supruga kojeg žene obožavaju, a to su joj javno obznanile pod fotografijom Robbie Williams Slavni pjevač priznao da je osjećao simptome koronavirusa, uvjeren je kako je bio zaražen

"Nisam otkazao koncert zbog zdravlja od 1998., pa znate da je ozbiljno i da stvarno ne mogu", rekao je tada Robbie. Pjevač se obratio obožavateljima i otkrio kako ima ozbiljnih zdravstvenih problema. "Prije koncerta u Zürichu teško sam disao i imao sam jaku glavobolju. Liječnici su me pregledali i rekli da mogu nastupiti. Ali nakon toga mi je bilo još gore. Ruka mi je utrnula i odletio sam u London na dodatne pretrage. Liječnici su pronašli neke abnormalnosti, između ostalog i hematom u mom mozgu. Ti su rezultati bili strašni i jako sam se uplašio, a liječnici su me odmah odveli na intenzivnu i tamo sam bio tjedan dana", rekao je Robbie.

Robbie je trenutno u Los Angelesu gdje se uspješno oporavlja. "Vegan sam, vježbam jogu i pilates svaki dan, a nedjeljom pojedem veliki burger. Nisam se potpuno oporavio, ali znam da ću s vremenom biti bolje nego ikad", zaključio je pjevač.

 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on