Rob Kardashian nikada nije stekao veliku svjetsku slavu kao njegove sestre i polusestre i uvijek su ga pratili samo skandali.

Galerija


Član poznatog klana Kardashian, Rob, godinama se bori s težinom. No izgleda da se to promijenilo jer je na Instagramu počeo objavljivati fotografije na kojima se ipak vide promjene i prisjećati se kako je izgledao prije nekoliko godina.

 

A post shared by Rob Kardashian (@robbert_kardashian) on

Vezani članci Eva Longoria (Foto: Profimedia) Glumica se i dalje rješava viška kilograma nakupljenih u trudnoći te ponovno izgleda fantastično Eva Longoria (Foto: Getty Images) U trudnoći je dobila čak 20 kilograma, a sad se pohvalila isklesanom linijom: ''Nisam se forsirala''

 

Unatoč objavama na Instagramu, magazin People navodi kako Rob i dalje ima problema s kilogramima, a to bi se moglo pokazati točnim jer je činjenica da već neko vrijeme nije snimljen u javnosti.

Robu bliski ljudi potvrđuju kako mu težina neprestano varira ali da se trudi živjeti zdravim načinom života. No u tome ga najviše ometa stres, depresija i skandali u kojima je sudjelovao.

 

Prekid s bivšom zaručnicom i majkom njihove kćeri Dream, Black Chynom, jako je loše utjecao na njega, no prema bliskom izvoru, glavna motivacija za zdrav način života Robu je danas upravo malena Dream.