Za sve je kriv prekid

Pogledajte kako je izgledao kad se proslavio: Nekad zgodni brat sestara Kardashian godinama muku muči s viškom kilograma

Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) +0 Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Galerija

Rob Kardashian nikada nije stekao veliku svjetsku slavu kao njegove sestre i polusestre i uvijek su ga pratili samo skandali.

Član poznatog klana Kardashian, Rob, godinama se bori s težinom. No izgleda da se to promijenilo jer je na Instagramu počeo objavljivati fotografije na kojima se ipak vide promjene i prisjećati se kako je izgledao prije nekoliko godina.

 

A post shared by Rob Kardashian (@robbert_kardashian) on

Pogledaj i ovo Blac Chyna (Foto: Profimedia) prepucavanja ne prestaju Nekadašnja striptizeta ne da mira svom bivšem, ovoga puta je na sud odlučila dovesti čitavu njegovu obitelj

 

Unatoč objavama na Instagramu, magazin People navodi kako Rob i dalje ima problema s kilogramima, a to bi se moglo pokazati točnim jer je činjenica da već neko vrijeme nije snimljen u javnosti.

Robu bliski ljudi potvrđuju kako mu težina neprestano varira ali da se trudi živjeti zdravim načinom života. No u tome ga najviše ometa stres, depresija i skandali u kojima je sudjelovao.

 

A post shared by Rob Kardashian (@robbert_kardashian) on

 

Prekid s bivšom zaručnicom i majkom njihove kćeri Dream, Black Chynom, jako je loše utjecao na njega, no prema bliskom izvoru, glavna motivacija za zdrav način života Robu je danas upravo malena Dream.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene