Ups!

Premali badić svjetski poznatoj ljepotici koja uskoro stiže u Hrvatsku stvorio probleme

Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: AFP) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: AFP) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Galerija

Rita Ora trenutačno se odmara na Ibizi, no uskoro, točnije 30. kolovoza, stiže u Hrvatsku.

Rita Ora malo je toga ostavila mašti tijekom odmora na Ibizi, gdje je na plaži uživala u premalom crnom dvodijelnom badiću koji je jedva obuzdao njezine obline.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

No unatoč tom malom gafu, svjetski slavna pjevačica privlačila je poglede onih koji su je prepoznali.

Nakon što se odmori i napuni baterije, Rita Ora 30. kolovoza stiže u Hrvatsku, točnije Zadar, gdje će na Višnjiku održati koncert koji će zasigurno oduševiti sve njezine fanove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I mean the gals are Gona hate that they’re in this but today was so relaxing and just pure bliss. 😍

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Osim u Zadru, pjevačica će ovog ljeta na svojoj turneji povodom promocije novog albuma Phoenix nastupiti diljem Europe, a za koncerte koje je do sada održala u gradovima poput Pariza, Milana, Londona, Osla, Stockholma i dr. tražila se karta više. U sklopu iste turneje obišla je i Aziju, Ameriku te Australiju, gdje su je jedva dočekali deseci tisuća fanova.

Rita Ora pjeva hitove poput "Let You Love Me", "Anywhere", "Your Song" i brojnih drugih, a njezine pjesme redovito se nalaze u vrhu glazbenih ljestvica.

Nedavno je ušla u povijest i oborila rekord star 30 godina jer je upravo singl "Let You Love Me" postao njezina 13. pjesma koja je ušla u TOP 10, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice imajući najviše pjesama u TOP 10. Ta ista pjesma također je ušla na službenu listu Top 40 najemitiranijih pjesama u 2018., dok su četiri Orina singla na ljestvici Biggest 2018 Airplay Records.

Njezin novi album "Phoenix" već je ostvario nevjerojatnih 330 milijuna emitiranja samo u Velikoj Britaniji. Posljednjih pet hit-singlova skupilo je više od milijardu Spotify emitiranja diljem svijeta, s globalnim hitom "Your Song", koji je sam dostigao više od 352 milijuna emitiranja. To je ujedno i njezin najveći hit u Europi.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Shanina Shaik (Foto: Getty Images) Shanina Shaik (Foto: Getty Images) +6 Shanina Shaik (Foto: Instagram) Celebrity Rastala se nakon godinu dana braka, pa sad uživa na jahti u društvu misterioznog muškarca

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene