Rita Ora pojavila se u noćnom izlasku u seksepilnom izdanju koje nije uključivalo nošenje previše odjeće.

Galerija


Britanska pjevačica kosovskog porijekla Rita Ora prekinula je romansu s mladim glumcem Raffertyjem Lawom, sinom slavnog Judea Lawa, pa mu je, čini se, odlučila pokazati što je izgubio i sa stilom nastaviti solo život.

Vezani članci Rita Ora - 1 Poznata provokatorica drastično promijenila imidž, ali zasjenila su ga dva detalja koja su odmah svima upala u oči Rita Ora Na sve kritike uvijek odgovara fotkama u oskudnim izdanjima, a zamamnom figurom i ovoga je puta ostavila sve bez teksta

29-godišnja Rita doslovno je zablistala u blještećem topu ispod kojeg nije nosila grudnjak, a koji joj je jedva obuzdavao bujne obline. U takvom izdanju koje je malo toga ostavilo mašti, Rita se uputila u noćni izlazak u Zapadnom Hollywoodu, a njezino pojavljivanje nije promaklo paparazzima koji ju prate u stopu.

Rita je ljubavne probleme očito odlučila ostaviti po strani ili barem nakratko zaboraviti na njih, nakon što je u javnost procurila vijest da su se ona i 23-godišnji Rafferty odlučili na pauzu u vezi, i to samo dva mjeseca nakon njezina početka.

Par se zaljubio na snimanju "Olivera Twista", a u javnosti su se prvi put pojavili na dodjeli modnih nagrada u Londonu British Fashion Awards.

"Zbližili su se dok su radili u Londonu, nisu žurili i htjeli su da se stvari među njima razvija polagano. No Rita trenutačno puno vremena provodi izvan zemlje i ne pričaju više toliko kao prije i ne rade stvari zajedno koje inače parovi rade. Stvari među njima trenutačno su na ledu dok nisu u istoj zemlji. Moguće da ponovno završe zajedno, ali sad su samo prijatelji", izjavio je anonimni izvor za The Sun.

Zrinka Cvitešić na Instagramu se pohvalila sretnom viješću: "Sreća je tamo gdje ti je srce"

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP